24 / 04 / 2024

Ankara Pursaklar Belediyesinden satılık arsa! 6.9 milyon TLye!

Ankara Pursaklar Belediyesinden satılık arsa! 6.9 milyon TLye!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, kentsel servis alanında kalan 13 bin 302 metrekare yüzölçümündeki arsayı satışa çıkardı. Emsal değeri 1 olarak belirlenen arsanın üzerine yapılacak bina için yükseklik sınırlaması getirilmedi



Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, kentsel servis alanında kalan 13 bin 302 metrekare yüzölçümündeki arsayı satışa çıkardı. Emsal değeri 1 olarak belirlenen arsanın üzerine yapılacak bina için yükseklik sınırlaması getirilmedi.

Tahmini fiyatı 6 milyon 917 bin 40 lira olarak belirlenen arsanın geçici teminatı için 207 bin 511 lira istendi. İhale, 6 Ekim 2011 tarihinde Pursaklar Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Detaylar şöyle:

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Pursaklar Belediye Başkanlığından:
Pursaklar Belediye Başkanlığınca Satışa Sunulan Taşınmazlar
Sıra
No Mahalle Ada No Parsel
No Parsel
Alanı
(m2) Vasfı İmar Durumu Kullanım
Kararı Arsa Payı Tahmini Bedel
(TL) Geçici Teminat (TL) İhale
Saati İhale Usulü
1 Pursaklar 95072 3 13302 Arsa E:1.00 Hmax: Serbest Kentsel Servis Tam 6.917.040,00 TL 207.511,20 TL 10:00 36md

1. Yukarıda nitelikleri belirtilen Pursaklar Belediyesine ait taşınmaz, 2886 Devlet İhale Kanununun 36. maddesi uyarınca 06/10/2011 tarihinde Belediye Cad. No: 3 Pursaklar/ANKARA adresinde bulunan Pursaklar Belediye Başkanlığı Binası 4. Kat Belediye Toplantı Salonunda Pursaklar Belediyesi Encümeni huzurunda kapalı teklif ihale usulü şeklinde satılacaktır.
2. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;
- İhaleye katılacak istekliler, Gerçek kişilerde, ikametgah ilmühaberi ile nüfus cüzdanı fotokopisi, tüzel kişilerde ise noter tasdikli yetki belgesi. Ticaret ve Esnaf Odalarından alacakları "Oda Sicil Kayıt Sureti Belgesi"(2011 tarihli) ve imza sirküleri ve kanuni tebligat adresi ile İhaleye vekâleten katılmak isteyenlerden vekâletname ve Ortak katılım olması halinde ortaklık beyannamesi verilmesi gerekmektedir.
- İstekliler satın almak istedikleri taşınmazlara ait yatıracakları geçici teminat tutarlarını Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne makbuz karşılığında en geç ihale saatine kadar teslim edeceklerdir. Geçici teminat olarak; Tedavüldeki Türk Parası, Bankalar ve özel finans kurumlarının verecekleri süresiz teminat mektupları, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet iç borçlanma senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler verilebilir. Bankalarca ve özel finans kurumlarınca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne makbuz karşılığında yatırılması zorunlu olup, bunlar komisyonlarca teslim alınamaz.
- İstekliler, içerisinde teklif mektubunun bulunduğu zarf ile birlikte istenen diğer belgeleri de içeren kapalı zarfı, kanunda belirtildiği şekliyle hazırlayarak en geç ihale saatine kadar Pursaklar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.
3. İhale şartnamesi mesai saatleri içerisinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden görülebilir. (Belediye Caddesi No: 3 Pursaklar/ANKARA)
4. Satış ihalesi şartnamesi ücretsizdir.
5. Satılacak taşınmazlar 5615 sayılı kanun gereği KDV'den muaftır.
6. Satış ihalesi peşin olarak ödenecektir.
7. İhaleye ait basın ilan giderleri vb. giderler ihale edilene aittir.
8. Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. Komisyonca uygun görülecek karara bağlanan ihale kararları İta onayına takiben geçerlilik kazanacaktır. İta amirinin ihaleyi fesh etmesi halinde iştirakçi İdareye karşı herhangi bir hak talebinde bulunamaz.
7375/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın
Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön