16 / 04 / 2024

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar'da bin 200 metrelik imar yolu çalışması tamamlandı!

Ankara Pursaklar Belediyesi'nin faaliyet raporuna göre ilçe genelindeki 30 sokağa 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi.



Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açıklanan Temmuz ayı faaliyet raporunda 4 bin ton asfalt atıldığı, bin 200 metre yeni imar yolu çalışması yapıldığı ifade edildi. İlçe genelindeki 30 sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını da yapan Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, marangoz ve kaynak atölyelerini de etkin bir şeklide kullanıyor. Belediyenin kendi atölyelerinde üretilen malzemeler park ve bahçelerde kullanılıyor. Böylece maliyeti en aza düşüren müdürlük, kendi üretimleriyle belediye bütçesine katkı sunuyor.



Temmuz ayında yapılan ve müdürlük tarafından açıklanan faaliyet raporunda özetle şu bilgiler yer aldı: “Pursaklar genelinde asfalt yama ve serim işine devam edildi. Temmuz ayında 2 bin 250 m asfalt yama ve serim işi yapıldı. Temmuz ayında yaklaşık 30 sokağın asfalt yaması tamamlandı. Bu işlerde 23 kamyon hafriyat yapılarak, 7 kamyon mekanik malzeme kullanıldı. Pursaklar genelinde ASKİ ekiplerinin talep ettiği noktalarda su ve kanal arızalarına yardımcı olundu. Temmuz ayında 95 m 200’lük, 10 m 300’lük toplam 105 m kanal hattı döşenmiştir. Su arızalarına müdahale edilip 295 metre su hattı yapıldı. Pursaklar genelinde kaldırım ve bordür tamirlerine, engelli rampası yapımı işlerine devam edildi. Temmuz ayında bin 460 metre tül bordür, 380 metre kare kilitli parke kaldırım tamir ve imalatı yapıldı.Sirkeli bölgesinde yeni imar yolu yapımı ve mevcut imar yollarının düzenlenmesi işlerine devam edildi. Temmuz ayında 300 metre yeni imar yolu, 900 metre mevcut imar yolu olmak üzere toplam bin 200 metre imar yolu yapıldı.Eğitim kurumlarına destek verilerek ilgili kurumların fiziki ihtiyaçları karşılandı.”




Anayurt


Geri Dön