18 / 04 / 2024

Ankara Queen Park projesi 2016 Haziran'da teslim!

Ankara Queen Park projesi 2016 Haziran'da teslim!

Başkent Ankara'da konforlu ve rahat yaşamı şehir merkezine yakın konuma getiren Uransan'ın yeni projesi Queen Park bölgeyi tarandıracak. Konutlar 1+1'den 4+1'e kadar oluşuyor.



ANADOLU Bulvarı sayesinde şehir merkezine oldukça yakın bir konumda bulunan Urankent, Prestij, Elit, Mirage Bahçe Konutları ve Royal Plus'ın ardından yeni bir konut projesine daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 



Türkiyelin farklı bölgelerinde başarılı projeler hayata geçiren Uran Holdingi bağlı Uransan'ın bölgedeki beşinci projesi Queen Park, diğer projelerden oldukça farklı olacak. 



Konforlu yaşamda yeni bir dönemi başlatarak bölgeyi 'taçlandıracak" Queen Park, diğer Urankent projelerinden daha geniş ve kullanışlı 213 daireden oluşacak. Hemen önündeki 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy parkıyla da sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan proje, konut almak isteyenlere şık ve konforlu bir alternatif olarak öne çıkıyor. 



1+1'den 4+1'e farklı konut seçenekleriyle hem oturum hem de yatırım düşünenler için ayrıcalıklı bir adres olacak Queen Park'ın 2016 yılı Haziran sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Zafer


Geri Dön