19 / 03 / 2024

Ankara Relax Göksu'da ön talep toplanıyor!

Ankara Relax Göksu'da ön talep toplanıyor!

İnvest Yapı ve Dema Konut'un ortak projesi Relax Göksu'da ön talep toplama süreci devam ediyor. Stüdyo ve 1+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje, Göksu Gölü'ne çok yakın...



İncek Prestij ve Relax Eryaman projelerini hayata geçirilen Fırat Life Style tarafından inşa edilen Relax Göksu'da ön talep süreci de başladı. Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı proje, Göksu Gölü'ne yakın bir konumda yükseliyor. 


RELAX ERYAMAN EVLERİ


İnvest Yapı ve Dema Konut A.Ş. tarafından inşa edilen Relax Eryaman Evleri projesi hızla yükseliyor. 


Farklı mimarisiyle dikkat çeken proje tünel kalıp sistemiyle inşa ediliyor. 3 daire tipinin yer aldığı Relax Eryaman Evleri'nde 84 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. 


Minimum vadelendirme seçeneğinin 12 ay olarak belirlendiği projede 712 konut yer alıyor. 


2014 yılının Aralık ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan projede resepsiyon ve 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. 


Relax Eryaman Konutları'nda daire almak isteyenler yüzde 50 peşinat veriyor. Projede kalan miktar 12-84 ay arası vade seçeneğiyle tamamlanıyor. 


Relax Eryaman Evleri kapsamında fitness center, sauna, kapalı havuz, merkezi ısıtma sistemi, açık otopark gibi birçok sosyal aktivite alanı yer alıyor. Projede her daire için 1 araçlık otopark yeri tahsis ediliyor.


Relax Eryaman Konutları'nda 1+0 daireler Relax Mod, 1 + 1 balkonsuz daireler Relax Trend ve 1+1 balkonlu daireler Relax Dizayn şeklinde satılıyor. 






Geri Dön