24 / 04 / 2024

Ankara Relax Plus satışta! 149 bin TL'den başlıyor!

Ankara Relax Plus satışta! 149 bin TL'den başlıyor!

Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığında Yaşamkent'te hayata geçirilen Relax Plus'ın lansmanı renkli geçti. Dairelerin satışa çıktığı projede fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor..



Fırat Life Style, Dimaş, Mikro ve Evon inşaat ortaklığında Yaşamkent'te hayata geçirilen Relax Plus'ın lansmanı renkli geçti. Ankara'nın önemli lokasyonlarından Yaşamkent'te gerçekleştirilen ve "Hayatın Artısı" sloganıyla yola çıkan Relax Plus'un lansmanına Tuğba Altıntop, Zeynep Mansur, Simge Tertemiz ve Tatiana Tsvikevich de katıldı. 


Lansmanda Rclax Plus'un ortaklarından Ömer Faruk Fukara bir konuşma yaptı. Ankara'nın çehresini değiştiren, yenilikçi projeleriyle yıllardır binlerce aileyi istedikleri eve kavuşturduklarını ifade eden Ömer Faruk Fukara, çevreye duyarlı ve yeşil çözümleri önemsediklerinin altını çizdi. 

Projelerinin tasarım aşamasından anahtar teslim aşamasına kadar her süreçte uluslararası standartların yanı sıra kurumsal standartları da uyguladıklarını söyleyen Fukara, "Bütün bu standartların ana hedefi evinizde mutlu ve huzurlu olabilmenizdir" dedi. 


Ömer Faruk Fukara, Relax Plus'ı günlük yaşama uyum sağlayacak, ev yaşamını keyifli hale getirecek bir proje olarak tasarladıklarını söyledi. Genç, dinamik, keyifli ve huzurlu bir yaşam alanı oluşturduklarını ifade eden Fukara Relax Plus'ın klişelerden uzak yeni bir bakış açısı sunduğunu belirtti. 


149 binden başlayan fiyatlarla satışa sunulan Relax Plus'un ulaşılabilir fiyatlarıyla yatırımın yeni artısı olacağını vurgulayan Fukara, "Yaşam büyük bir hızla ilerliyor. Her şey değişiyor; dünyanın bir köşesinde ne olup bitliğini saniyeler içinde öğrenebiliyoruz. Yaşama uyum sağlayabilmek için hızlı, güçlü ve dinamik olmak gerekiyor. Bu koşturmaca içinde bir evden beklediklerimiz de değişiyor. Bize uyum sağlayacak bir ev arıyoruz. Aradığımız her şeyi bulabileceğimiz, bizim gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman sakin yaşam alanları arıyoruz. Relax Plus, işte bu gerçek ihtiyaçlar için gerçek çözümler sunuyor. 


Milliyet Ankara


Geri Dön