26 / 04 / 2024

Ankara Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ankara Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından ilçede yaptırılacak kültür merkezinin temeli atıldı. İnşaatına başlanılan projenin 2018 yılının yaz aylarında tamamlanması bekleniyor.



Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde yapılması planlanan kültür merkezinin inşaatı başladı. Belediye tarafından hayata geçirilecek projenin temeli atıldı.


Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Şereflikoçhisar Kültür Merkezinde yüklenici firmanın çalışmalarına başladığını açıkladı. 


Şereflikoçhisar'ın en büyük sorunu olan otopark sorunun da proje ile çözüleceğini belirten Polat, projenin 8 milyon 741 bin lira bedelle ihale edildiğini söyledi. 


Şereflikoçhisar Kültür Merkezi'nin 2018 yılının yaz aylarında tamamlanacağını ifade eden Polat, "Zemin katta otopark mevcut. Otoparkın üzerinde çok amaçlı bin metrekare alanda toplantı salonu, ikinci katında sinema salonu tarzında 400 kişilik toplantı salonu, sergi alanı mevcut. En üst katta meclis toplantı salonu, derslik, kütüphane, resim ve heykel atölyesi gibi kursiyer odalarımız bulunuyor'' diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön