27 / 04 / 2024

Ankara Shopping Fest nerede başladı?

Ankara Shopping Fest nerede başladı?

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) rüzgarı Ankara Kalesi’nde esti. Festivalin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Kale bizim için çok önemlidir”





Ankara Shopping Fest nerede başladı?


Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) rüzgarı  Ankara  Kalesi’nde esti. Festivalin ikinci günü etkinlikleri tarihi Ankara Kalesi’nde yapıldı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara Kalesi’nin manevi olarak da maddi olarak da değeri vardır. Kale bizim için çok önemlidir” dedi.


Ankara Alışveriş Festivali ne zaman bitiyor? 


ASF etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Transanatolia Rallisi gösteri yarışları ise ANKAPARK alanında yapıldı. ATO Başkanı Salih Bezci ve ATO Yönetim Kurulu Üyesi Recai Kesimal, yarış öncesi ralli aracıyla deneme sürüşü gerçekleştirdi.  Yarış startlarını, ASF bayraklarıyla ATO Başkanı Bezci ve ASF Komisyon Başkanı Tavşan’ın verdiği özel seyirci etabını İtalyan sürücü Alessandro Botturi kazandı. Botturi, ASF özel ödülünü Salih Bezci’nin elinden aldı.


Ankara Alışveriş Festivali AVM Listesi için tıklayın



Geri Dön