29 / 03 / 2024

Ankara Sincan'da 5 milyon 145 bin TL'ye satılık otopark ve kültür merkezi binası!

Ankara Sincan'da 5 milyon 145 bin TL'ye satılık otopark ve kültür merkezi binası!

Ankara Sincan'da mülkiyeti Sincan Belediyesine ait olan çok katlı otopark ve kültür merkezi binası kiraya verilmek üzere Sincan Belediye Başkanlığı tarafından 18 Aralık 2014 günü saat 14:00'de ihale ediliyor.



Ankara'nın Sincan İlçesi'ndeki mülkiyeti Sincan Belediyesine ait olan çok katlı otopark ve kültür merkezi binası 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren 5 yıllığına Sincan Belediye Başkanlığı tarafından 5 milyon 145 bin TL'ye kiraya veriliyor. 


Binanın tamamında yangın, ses, görüntüleme sistemi kurulmuş, ikisi yangın, birisi giriş-çıkış olmak üzere üç merpen, dört asansör bulunmaktadır. Satışa konu olan taşınmazın içerisinde otopark, cafe-lokanta-pastane ve mutfak, çok amaçlı salon ve düğün salonu yer almaktadır. 


Otopark; 320 araçlık olup, otopark için ve bina dışında dijital dolu-boş göstergeli, CCTV kontrollü, araç yıkama birimi olan, havalandırma sistemli; giriş çıkış bariyerli, bilet verme makinesi, abone kartı ve ücretli bilet lazer okuyuculu, süre hesaplayıp ücretlendirme yapan program ve ücretlendirici modülü olan, aydınlatmaları fotoselli, enerji panoları ayrılmış, dört grup asansörlü ve 7 katlı betonarme yapıda inşa edilmiştir. 


Binanın içerisindeki cafe-lokanta-pastane ve mutfak; 4. ve 5. katların birleştirildiği üç cephesi manzaralı, mutfak, wc, asansör, ses ve CCTV sistemi ile hizmete sunulabilecek durumdadır. Çok amaçlı salon; 4. ve 5. katların birleştirildiği 512 kişilik koltuk kapasitelidir ve dijital konferans sistemi bulunmaktadır. Düğün salonu ise 603 kişilik kapasiteli olup terası çift cepheden Sincan manzaralı, havalandırma sistemi kurulmuş ve enerji panosu ayrı halde olan enerji kesintilerinde devreye giren jenaratör desteklidir. 


İhale İlanı


TAŞINMAZIN 


Özellikleri; Taşınmaz  Ankara  Sincan Merkez'de yer almaktadır. Otopark girişi Vatan Caddesi'nde, çıkışı ise İnal Caddesi'ndedir. 


İHALE TARİHİ, SAATİ VE YERİ: Yukarıda özellikleri belirtilen taşınmazın ihalesi Tandoğan Mah. Zeki Uğur Cad. No:7 2. kat Meclis Toplantı Salonu 06930 Sincan/ANKARA adresinde 08.12.2014 tarihinde saat 14:00'de yapılacaktır. Teklifler en geç 08.12.2014 tarih ve saat 14:00'e kadar aynı adreste bulunan 1. kat Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne teslim edilecektir.


İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI: İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale tarih ve saatine kadar aşağıdaki evrakları hazırlayarak idareye teslim etmeleri gerekmektedir. 


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön