26 / 04 / 2024

Ankara Sofa Loca satılık!

Ankara Sofa Loca satılık!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olan Ankara Sofa Loca satılık daireler; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi...



Ankara Etimesgut bölgesinde yaşama geçirilen Ankara Sofa Loca satılık daireler için ön talep toplanıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 180 ile 270 metrekare arasında değişiyor. 


Yüzde 70'lik kısmı yeşil alanlar için ayrılan Ankara Sofa Loca satılık dairelerin satış sürecine Kasım ayı içerisinde başlanması planlanıyor. 


SofaLoca  Ankara  projesi; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuz, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında yükselen Etimesgut Sofa Loca projesinde 150 adet daire ve 6 adet ticari ünite yer alıyor. Proje, 18 bin 228 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Ankara Sofa Loca satılık daire tipleri; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje,  Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığı, Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. 


Web: http://sofaloca.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön