20 / 04 / 2024

Ankara Şükriye Konutları yeni sahiplerine kavuştu!

Ankara Şükriye Konutları yeni sahiplerine kavuştu!

Altındağ’ın gözde yapılarından olan Şükriye Konutları da yeni sahiplerine kavuştu. Şükriye Mahallesi’ndeki modern konutlar için yapılan kura çekimi Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşti.



Ankara’da değişimin mimarı olan Altındağ Belediyesi, vatandaşlara daha rahat yaşam alanlarını sunmayı sürdürüyor. Başkan Tiryaki ile birlikte her geçen gün daha değerli bir hale gelen Altındağ, modern yapılarıyla da göz dolduruyor.


Altındağ’ın en gözde yapılarından biri olan Şükriye Konutları da yeni sahiplerine kavuştu. Şükriye Mahallesi’ndeki modern konutlar için yapılan kura çekimi Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi toplantı salonunda gerçekleşti.Yapılan kura çekiminde tam 65 hak sahibi, yeni evlerine “merhaba” dedi. 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşan 65 konutun anahtarları sahiplerine teslim edildi.


ALTINDAĞ TERCİH EDİLİYOR


Hak sahiplerinden Şener Yazıcı, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin çok önemli işlere imza attığını söyledi. Kısa bir süre önce Altındağ’ın gecekondularla kaplı olduğunu hatırlatan Yazıcı, dönüşümün herkes tarafından takdir topladığını ifade etti. Yazıcı, Şükriye Konutları’nın Ankara’daki en modern yapılardan biri olduğunun altını çizerek, Altındağ’ın büyük ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.

Bir diğer hak sahibi Nural Uçar ise şöyle konuştu: “Başkan Veysel Tiryaki ile gelinen nokta ortada…Altındağ her geçen gün daha modern bir hale geliyor. Altındağ oldukça ilgi gören bir ilçe haline geldi. Çok sayıda vatandaş da artık Altındağ’ı tercih ediyor. Bu tür yapılarsa bölgeye değer kazandırıyor. Başkan Tiryaki başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim”



Hürriyet





Geri Dön