24 / 04 / 2024

Ankara Tepe Prime Evleri'nde 247 bin TL'ye!

Ankara Tepe Prime Evleri'nde 247 bin TL'ye!

Tepe İnşaat tarafından Ekim 2008’de hayata geçirilen Ankara Tepe Prime Evleri, Haziran 2011’de sahiplerine teslim edilecek. Projede fiyatlar 247 bin TL'den başlıyor



Ankara’ya yeni bir yüz kazandırmak amacıyla, açık ve saydam mekanlarıyla, kente modern, dışa dönük, ritmik bir dokunuş temasıyla yola çıkan Tepe Prime’da örnek ofislerin ve örnek stüdyonun tamamlanmasıyla satışlar hız kazandı.

Tepe İnşaat’ın Bilkent köprüsünden hemen sonra kentin batıya doğru en hızlı gelişen aksı Eskişehir Yolu 9. km üzerinde yer alan, bir parsel üzerinde ofis, stüdyo, gurme restoranlar, cafeler ve ihtiyaca yönelik mağazalar gibi farklı kurguları karma olarak kullanarak yeni bir sinerji yaratan projesinde 218 ofis, 100 stüdyo ve 37 mağaza yer alıyor. Tasarımında antik kentlerdeki şehirle ilgili politik, dini, ticari her türlü faaliyetin gerçekleştiği, tüm kamu binalarının etrafında sıralandığı halka ait geniş açık alan olan Agora kavramından yola çıkıldı. Son zamanlarda çoğu kamu kurum ve kuruluşlarının yeni ve modern merkezlerinin Eskişehir Yolu üzerine taşınmasıyla agora kavramının vurgusu güçlenirken projenin değeri bir kat daha arttı.

Modern yapılarda işletme yönetiminin önemi bilinirken, bunun projenin ayrılmaz bir parçası olarak görülen Tepe Prime’da bu önemli görev Tepe Servis ve Yönetim A.Ş.’ye verildi. Proje tamamlandıktan sonraki uygulamaların ve hizmetlerin de şimdiden planlandığı Tepe Prime’da böylelikle profesyonellik bir kez daha vurgulanmış oldu.

Projenin tesliminin, belirlenen tarihten daha öne çekilerek 2011 yazı başında yapılacak olması Ankaralılara müjdelenirken bir diğer güzel haber de iç dekorasyon uygulamalarından geldi. Seçkin projelerde imzası bulunan İç Mimar Neşet Güne tarafından ofis blok girişleri, resepsiyon ve kat hollerinin tasarımı gerçekleştirildi.

TEPE PRIME Business… 

18 ve 19 katlı iki bloktan oluşan Tepe Prime Business’da yer alan ve büyüklükleri brüt 121 – 234 m2 arasında değişen ofisler, rahat ulaşım avantajı ve işlevselliklerinin yanı sıra değeri sürekli artacak bir yatırım fırsatı olarak da öne çıkıyor. Ankara’nın iş hayatını modern ve prestijli bir noktaya taşıyan Tepe Prime Business, sunduğu üstün güvenlik ve teknik altyapı ile Ankara’lı profesyonellerin estetik ve fonksiyonel ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

TEPE PRIME Residence… 

Tepe Prime Residence büyüklükleri brüt 78 – 102 m2 aralığında değişen ve farklı beklentilere seslenen stüdyolardan oluşuyor. Home-ofis olarak da kullanılabilecek stüdyolar, konforu ve dinamizmi birlikte yaşamak isteyenlere Tepe İnşaat kalitesiyle yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

TEPE PRIME Avenue…

Sıcak, yaşam dolu atmosfer ve açık hava ferahlığında her damak zevkine hitap eden restoran ve kafeleri ile gece gündüz yaşayan bir Keyif Merkezi kurgulanıyor. Alışılagelmiş büyük, kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların da karşılandığı, yemek ve sohbetin açık havada eğlenceye dönüştüğü butik bir merkez olacak Tepe Prime Avenue, özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemeleri, gösteri ve konser alanı, su oyunları ile ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunuyor. TepePrime Business potansiyel çalışanlarının yanısıra  gelişen Eskişehir Yolu,inşaatları hızla tamamlanan kamu binaları,özel üniversiteler ve Bilkent,Beysukent,Çayyolu gibi Ankara’lıların konut tercihi olan yerleşim birimlerinin ulaşım hattı üzerinde olması gözönüne alındığında sabah kahvaltısından başlamak üzere seçkin bir iş yemeğinin sunulduğu öğle servisi ve akşam iş çıkışı bir sohbet kahvesi veya içkisinin yudumlanabileceği bir ortam sağlarken gece eğlencesi için aranılan bir mekan olacak. İş dünyasının profesyonelleri ve çevresindeki üniversitelerde okuyan gençlerin buluşma noktası sayılabilecek özel markaların yer aldığı Cafe ve Restoranları, ailelerin, gençlerin kısaca herkesin faydalanabileceği bir mekan olarak Tepe Prime; gece gündüz yaşanabilecek şehrin kalbi niteliğinde bir yer olacaktır.

Tepe Prime projesinin A bloğunda alanları 197 ile 339 metrekare arasında değişen ofislerin fiyatları 1 milyon 108 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 170 bin TL’ye kadar yükseliyor. Garanti Bankası’ndan kredi kullanıldığında yüzde 11.5 indirim, tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 12.5 indirim yapılıyor.

B Blok’ta ise 100 ile 144 metrekarelik konutların fiyatları 473 bin TL ile 782 bin TL arasında değişiyor.

C blokta 55 ile 72 metrekarelik konutlar 247 bin TL ile 345 bin TL aralığında. Bu tip dairelerde peşinde yüzde 10 indirim yapılırken sıfır faizle 18 ay vade imkanı da sunuluyor. Minimum peşinat miktarı ise yüzde 40 olarak belirlendi.

TEPE İNŞAAT HAKKINDA

1969 yılında kurulan Tepe Grubu, uzmanlık ve deneyimini uzun yıllardır inşaat sektörüne de yansıtıyor. 1986 yılından beri hizmetlerini Bilkent Üniversitesi’ne bağlı Bilkent Holding çerçevesinde sürdüren Tepe Grubu’nun, inşaat sektörünün farklı alanlarında üstün uzmanlık ve köklü deneyimiyle hizmet veren kuruluşu Tepe İnşaat, tamamladığı her yeni projenin, yaşama ve yaşamı hep daha iyiye götürmeyi hedefleyen kurumsal birikimine yepyeni değerler kattığına inanıyor. 
 0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr

[email protected]


Geri Dön