29 / 03 / 2024

Ankara Tepe Prime'da bahar partisi yapıldı!

Ankara Tepe Prime'da bahar partisi yapıldı!

Ankara'nın en prestijli projesi Tepe Prime'dan öne çekilen teslim tarihine coşkulu kutlama yapıldı...



Tepe İnşaat, seçkin zevkleri olan, hızlı çalışma temposu içindeki dinamik, şık, iş dünyası profesyonellerine yönelik ofis, stüdyo ve mağazalardan oluşan Tepe Prime projesinin Ankaralılardan gördüğü büyük ilgiye şık bir Bahar Partisi ile teşekkür etti.

İnşaat sektörünün köklü kuruluşu Tepe İnşaat, Ankara'da üst gelir grubuna,  Ankara  için bir ilki de oluşturan bir konsept içerisinde konumladığı Tepe Prime projesi ile yoğun bir sezon geçiren ekibinin tam kadro yer aldığı ve Ankaranın tanınmış isimlerinden oluşan davetlilerle bir araya geldiği bir Bahar Partisi düzenledi. Halen inşaatın  sürmesi nedeniyle şantiye olan alan, Tepe İnşaat'ın özenli dokunuşuyla çiçeklerle bezeli şık bir parti alanına dönüştü. Her türlü konforun ve güvenliğin sağlandığı alanda konuklar, ünlü DJ Bülent ve canlı saksafon ve perküsyon performansıyla eşlik eden grubunun çaldığı müzikler ile keyifli bir akşamüstü geçirirken, çocuklar da kendileri için hazırlanan animasyon ekibiyle eğlenmenin tadını çıkardılar.

Davetlilere kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Tepe Prime Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kısakürek, Tepe ayrıcalığını ve konforunu bu proje ile daha yukarılara taşıdıklarını ifade ederek, "Siz seçkin dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Projemize gösterdiğiniz büyük ilgi bizleri daha keyifle çalışma konusunda motive etti. Bu motivasyon da projemizi belirlenen süreden daha önce bitirmemizi sağlayacak. 2011 sonunda teslim edeceğimizi taahhüt ettiğimiz projemiz, 2011 yılının ortalarında tamamlanacak. Bunu da ilk defa burada sizlerle paylaşmış oluyorum. Hep beraber keyifli bir Pazar diliyorum" dedi.

Tepe İnşaat, halen inşaatı süren alanda düzenlediği Bahar Partisinde, BİA organizasyonun sade ama görkemli düzenlemesiyle davetlilere bir kez daha Tepe ayrıcalığını ve konforunu yaşattı. Bilkent Otel tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ikramların ardından Dj Bülent ve vokal grubunun performanslarıyla hareketlenen parti, Barbees kızlarının şovlarıyla da renklendi. 

TEPE PRİME PROJESİ

Başkent Ankara'da iş merkezi ile stüdyoların bir arada olduğu ilk proje olma özelliği taşıyan TEPE PRIME üç bölümden oluşuyor; Residence, Business ve Avenue... Modern ve güvenli ofislerin olduğu iki blok TEPE PRIME Business, farklı bir görsel tasarımla sunulan keyifli yaşam merkezi TEPE PRIME Avenue, stüdyoların yer aldığı diğer blok ise TEPE PRIME Residence adıyla tanımlanıyor. 

TEPE PRIME Business...

18 ve 19 katlı  iki bloktan oluşan TEPE PRIME Business'da yer alan ve büyüklükleri brüt 121 - 234 m2 arasında değişen ofisler, rahat ulaşım avantajı ve işlevselliklerinin yanı sıra değeri sürekli artacak bir yatırım fırsatı olarak da öne çıkıyor. Ankara'nın iş hayatını modern ve prestijli bir noktaya taşıyan TEPE PRIME Business, sunduğu üstün güvenlik ve teknik altyapı ile Ankara'lı profesyonellerin estetik ve fonksiyonel ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

TEPE PRIME Residence... 

Tepe PRIME Residence büyüklükleri brüt 78 - 102 m2 aralığında değişen ve farklı beklentilere seslenen stüdyolardan oluşuyor. Home-ofis olarak da kullanılabilecek stüdyolar, konforu ve dinamizmi birlikte yaşamak isteyenlere Tepe İnşaat kalitesiyle yeni bir yaşam tarzı vaat ediyor.

TEPE PRIME Avenue...

Sıcak, yaşam dolu atmosfer ve açık hava ferahlığında her damak zevkine hitap eden restoran ve kafeleri ile gece gündüz yaşayan bir Keyif Merkezi kurgulanıyor. Alışılagelmiş büyük, kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların da karşılandığı, yemek ve sohbetin açık havada eğlenceye dönüştüğü butik bir merkez olacak TEPE PRIME Avenue, özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemeleri, gösteri ve konser alanı, su oyunları ile ziyaretçilerine keyifli bir ortam sunuyor.


Geri Dön