19 / 04 / 2024

Ankara Ticaret Odası Hizmet Binası yeniden açıldı!

 Ankara Ticaret Odası Hizmet Binası yeniden açıldı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sahil Bezci, ATO binasının arşiv bölümünde çıkan yangınla ilgili, ''Eşi benzeri görülmemiş hızda yaralarımızı sararak 72 saatte hizmet binamızı açmaya başardık'' dedi.




     ATO'dan yapılan yazılı açıklamada, yangını söndürme çalışmalarında kullanılan 40 tanker suyun bilgisayarlara ve teknik donanıma zarar verdiği belirtilerek yangın anında söndürme çalışmalarını yürüten itfaiye ekiplerine yardımcı olan ATO yetkililerinin aynı dakikalarda yangının yaralarını sarmaya başladığı kaydedildi. 

     ATO yetkililerinin hizmetlerini alternatif birimlerde sürdürdüğü ve yangından sonraki üç günde hiçbir aksaklık yaşanmadan hizmete devam edildiği bildirilerek, dün hizmet binasını yeniden açıldığı ve ATO'nun mükelleflerine hizmet binasında hizmet vermeye devam ettiği ifade edildi. 

     

     -''Eşi benzeri görülmemiş hızda yaralarımızı sardık''- 

     

     Yangını en az zararla atlattıklarını dile getiren ATO Başkanı Salih Bezci, ''Yangının çıktığı haberini alır almaz ATO'ya geldim. İtfaiye ekiplerimizin yoğun çalışmalarının yanında personelimizin tamamına yakını yangına müdahale etmek için ATO'ya akın etmişti. Yangını en az zararla atlatmak için tüm birimlerimiz fedakarca emek sarf ederek çok kısa bir süre içinde toparlanmayı başardık. Eşi benzeri görülmemiş hızda yaralarımızı sararak 72 saatte hizmet binamızı açmaya başardık. Bu süre zarfında mükelleflerimizin işlemlerinde en ufak bir aksama yaşanmaması bizlerin en büyük mutluluğu oldu'' ifadelerini kullandı. 

     24 Aralık'ta akşam saatlerinde ATO'nun arşiv bölümünde yangın çıkmış, itfaiyenin uzun süren çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında arşiv bölümünde hasar meydana gelmişti. 



AA


Geri Dön