19 / 04 / 2024

Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı kiraya verilecek!

Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı kiraya verilecek!

Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı'nın 80 bin metrekare kullanım alanına sahip binası ihale usulü ile kiraya veriliyor...



Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı; 80 bin metrekare kullanım alanına sahip binası, 3.068 kişilik dev oditoryumu, 10 bin metrekarelik kapalı sergi alanı, farklı büyüklükteki çok sayıdaki salonları, açık mekanları, panoramik seyir terasları, lokanta ve benzer sosyal alanları, üstün teknolojik donanımı ile ihtiyaca en uygun yapı konumundadır:

Eskişehir Yolu - Söğütözü /  Ankara  adresinde bulunan ve Ankara ili, çankaya İlçesi, Mustafa Kemal Mahallesi 2. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü'nde kayıtlı 26246 ada 1 parsel no'lu taşınmaz üzerindeki ANKARA TİCARET ODASI Kongre ve Sergi Sarayı otopark ve lokantaları da dahil olmak üzere 10 (on) yıl süreli olarak kiraya verilecektir.

ihale koşullarının yer aldığı ihale dokümanı, şartname bedeli olan 1.000,00 TL (Bin Türk Lirası) karşılığında. Söğütözü Mah. 2180 Cadde (Eski 2. Cadde) No: 5/A Söğütözü / ANKARA adresi Ankara Ticaret Odası-Proje MÜ»'dürlÜ»ğü'nden 26.01.2011 tarihinden itibaren mesai saatleri içerisinde temin edilebilir.

isteklilerin şartnameye uygun olarak hazırlayacakları teklif mektubu ve eklerini en geç Q8.03.2011 saat 14.00'e kadar Ankara Ticaret Odası-Genel Sekreterliği'ne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Söz konusu yer ATO-Proje Müdürlüğü'ne bizzat müracaat edilerek görülebileceği gibi www.atokongremerkezi.com.tr adresinden de incelenebilir.

Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Salonu hakkında:

Her türlü altyapı ihtiyacı giderilmiş, 80.490 m ²' lik bir kullanım alanına sahip, Avrupa'nın 3. büyük Kongre Salonunu bünyesinde barındıran Ankara Ticaret Odası Kongre ve Sergi Sarayı, Ankara'nın dünyaya açılmada en önemli temel taşlarından biri konumundadır.
Toplamda 10.400 m ²' lik sergi alanı, geniş çaplı ve uluslararası nitelikteki sergiler için Merkezimizi en uygun seçenek haline getirmektedir.
Büyüklük ve ihtişam, sergileme alanının anahtar kelimeleri olup her ikisi de ATO Kongre ve Sergi Sarayı' nda fazlasıyla mevcut;
- Bölünebilir salonları,
- 1.500 m ²' lik balo salonu,
- 400 m ²' lik 2 VIP toplantı salonu,
- 400 m ²' lik Basın salonu,
- 50 m ²' lik 5 küçük toplantı salonu,
- 100 m ²' lik 5 toplantı salonu,
- 3 büyük restoranı,
- çok farklı etkinliklere olanak tanıyan Ankara manzaralı 5.000 m ²' lik büyük terası,
- Diğer taraftaki yine Ankara manzaralı küçük terası,
- 3.068 kişilik Dünya standartlarındaki oditoryumu.

 


Geri Dön