25 / 04 / 2024

Ankara West Gate Residence'da peşinatsız kampanya!

Ankara West Gate Residence'da peşinatsız kampanya!

Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde yer alan West Gate Residence, 60 ayda 0.69 faiz oranı ve peşinatsız ödeme kolaylığı ile beş yıldızlı otel konforu sunuyor.



Eskişehir Yolu üzerinde yer alan ve inşaatında son aşamaya gelinen West Gate Residence, müşterilerine beş yıldızlı otel konforunda lüks ve prestijli daireler sunuyor. 


Şehrin en büyük rezidans projesi olarak tanımlanan proje, yatırımcılarına uygun satın alma seçenekleri de öneriyor. 


West Gate Residence, tasarımı, renkli peyzajı ve ödemede sunduğu kolaylıklarla da dikkat çekiyor. 1+0,1+1 ve 2+1 konut seçeneklerini barındıran West Gate Residence, 60 ayda 0.69 faiz oranı ve hiç peşinatsız ödeme kolaylığını sağlıyor.

 

West Gate Residence, housekeeping, oda servisi, resepsiyon ve lobi, vale hizmeti, sekretarya, concierge hizmetlerini barındırıyor. Ayrıca projede, toplantı odaları, 24 saat teknik servis, oto yıkama gibi detaylara da yer veriliyor. 


Çevresi ana bulvarla çevrili yeni bir yaşam alanı sunan lokasyonuyla West Gate Residence, değeri yükselen bu bölgede yatırım imkanı oluşturuyor. 748 konutun 3 kulede bir araya geldiği West Gate'de 30 bin metrekarelik alışveriş merkezi tüm ihtiyaç ve olanakları barındırıyor. West Gate Residence'ta, 100 mağaza yer alıyor. 


West Gate Residence'ın sunduğu ayrıcalıklı hizmetler arasında bulunan akıllı ev sistemleri, evlerin içinde bulunan LED TV'lerle tüm rezidans hizmetlerine tek bir dokunuş ile ulaşma imkanı veriyor. Aynı zamanda akıllı telefon ve tablet bilgisayarlarla entegreli bu sistem ile tüm mağazalara ulaşım da mümkün. 



Vatan




Geri Dön