26 / 04 / 2024

Ankara Yıldız'a yeni yıldız geliyor!

Ankara Yıldız'a yeni yıldız geliyor!

Ankara'da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule'ye ev sahipliğine hazırlanıyor. Kule, özgün mimarisinin yanısıra 'iyi lokasyon' vaad ediyor!



Ata Kardeşler tarafından projelendirilen kule, özgün mimarisinin yanısıra 'iyi lokasyon' ve 'kaliteli ortam' vaat ediyor. 


Turan Güneş Bulvarı üzerinde toplamda 6 bin metrekare arsa içinde 4 bin 500 metrekare oturum, 46 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Yıldız Kule'de, ofis katları ve dükkanlar yer alacak. 


109 ofis, 19 dükkan


Toplamda 19 dükkan ve 109 ofisten oluşan yapı, ofislerin ihtiyaç doğrultusunda tasarlanmasına imkan tanıyor. 600 metrekarelik katlardan oluşan Kule'de ofis alanları 50 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca net 600 metrekarelik katı da tek ofis olarak kullanmak mümkün oluyor. 


4 katlı otopark


33 kattan oluşan Yıldız Kule, 7 bodrum kat, zemin + asma kat ve 25 normal kattan oluşuyor. -7, -6, -5 ve -4'üncü bodrum katlarında dört otopark ofis çalışanlarına ve misafirlere hizmet verecek.


Toplamda 444 araçlık kapalı otoparkın olduğu proje Dikmen Vadisi'nin son etabıyla da iç içe bir konuma sahip. Havaalanına çevre yolundan 30 dakika mesafede olan Yıldız Kule, alışveriş merkezlerine de 10 dakika mesafede bulunuyor. 


Manzaraya hakim


Yıldız Kuleyi projelendiren Ata Kardeşler firmasının yetkilileri, kule hakkında şu bilgileri aktardılar: "Ankara'nın görkemli gece görünümü Yıldız Kule'den daha güzel izlenecek. Ankara'ya hakim konumuyla gece manzarasının tadını çıkarmak mümkün olacak. 100 metre yükseklikte ve yeşille bütünleşmiş kulede, iş yemeklerine ev sahipliği yapacak restoranlar da yer alacak. Kulede ayrıca toplantı salonları, teras bahçeler olacak." 


Vatan




Geri Dön