25 / 04 / 2024

Ankara'da emlak yatırımcısını üzmeyen tek bölge İncek!

Ankara'da emlak yatırımcısını üzmeyen tek bölge İncek!

İncek'in altın cağını yaşadığını söyleyen ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar. "Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin basında İncek geliyor. Konut ve arsa satısı cok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor" dedi.




Ankara Genç İşadamları Demeği (ANGİAD) Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, Başkent'in parlayan yıldızı İncek'te gayrimenkullere arz ve talebin çok yüksek olduğunu söyledi. Yoldar, yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren biri olarak ilk kez Ankara'da bir bölgeye ilginin hiç azalmadığma şahitlik ettiğini vurguladı. İnşaat ve konut sektöründe yaşanan ciddi tıkanıklığa rağmen încek'in altın çağını yaşadığını belirten Yoldar, "Bölgede konutlar ve arsalar yüksek fiyatlarla alıcı buluyor. Satın alınan hiçbir gayrimenkul değer kaybetmiyor. Alıcıların en küçük yatırımı dahi sürekli artış eğiliminde" diye konuştu. 

Markalı projeler büyük etken Yaptıkları çalışmalarda bölgede konut ihtiyacının hala yüksek oldu ğunu belirlediklerini de söyleyen Yıl dıray Yoldar, şöyle devam etti: "özellikle markalı konut ihtiyacı sürüyor. 

Türkiye'nin önemli inşaat şirketleri de bunun bilincinde ve bölgede çok sayıda markalı projeler yaşama geçiriliyor. Elbette İncek'in talep görmesinin sayısız nedeni var. Öncelikle firmalar bu bölgedeki projelerinde sosyal alanlara ağırlık vererek adeta yeni yaşam merkezleri yaratıyor. 

Hem kaliteli, hem de keyifli bir konutta yaşamak isteyenler, güvenliğe ve şehrin gürültüsünden uzak ve ama şehre yakınlığı arayanlar, İncek'teki projelere ilgi gösteriyor." Yatırımcı dikkatli olmalı Bölgedeki projelerin kalite çizgisinde yaşanan performansın satışlara olumlu yansıdığını belirten Yoldar, "Marka konutların konumlandırılması ve çeşitlendirilmesinde kesinlikle bir stratejiye ihtiyaç var. Bu noktada yatırımcılara da dikkatli hareket etmelerimi tavsiye ediyoruz" dedi. 


Star Ankara


Geri Dön