19 / 04 / 2024

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...



Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda her türlü detayın düşünüldüğü projelerin hayata geçmesiyle Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. 


Başkent Ankara'da yaklaşık 10 sene öncesine kadar Çankaya'da apartman dairelerinde çalışmalarını sürdüren buyuk firmalar, her türlü konforu ve imkanı sunan iş kulelinin yapılmaya başlanmasıyla birlikte, bu kuleleri tercih etmeye başladı. Ofis ve büroların bir arada yer aldığı Armada bu alanda ilk örneği oluştururken, geçtiğimiz senelerde birçok yenilikle hizmet vermeye başlayan Next Level ile iş merkezlerinde konfor daha da arttı. 'Mutlu Ofis' sloganıyla çalışanların da mutluluğunun dikkate alındığı Regnum Sky Tower ise çalışanlara sunduğu imkanlarla dikkat çekiyor. Koç Kuleleri de yeşil bina özelliğiyle ön plana çıkıyor. 


ÇEVRECİ KULE


Söğütözü Caddesi ile Eskişehir Yolu'nun kesişiminde bulunan 'Koç Kuleleri, enerji ve Çevre Dostu Tasarım Liderliği Sertifikalı' yeşil bina özelliğiyle ön plana çıkıyor. İki bloktan oluşan kule kısmı iş merkezi, alt bazada ise mağazalar olacak şekilde tasarlanmış. 32 kattan oluşan kule kısmında, 177 bağımsız ofis yer alıyor. Bina girişleri için kartlı geçiş sistemi bulunurken, bina çevresi, giriş ve kat holleri için kapalı devre kamera sistemi yer alıyor.


Ofis sahiplerinin ortak kullanımı için özel toplantı salonlarının bulunduğu projede, bodrum katlarda her ofisin kullanımına tahsis edilecek olan depo-arşiv hacimleri var. 


Baza bölümü içerisinde 52 bağımsız mağaza yer alıyor. Baza bölümünün 2.katı kafe, restoran ve fast-food işletmeleri için tasarlandı. 


Koç Kuleleri'nin 1058 araç kapasiteli kapalı ve açık otoparkı bulunuyor.





MUTLU OFİS


Ankara'da son yıllarda iş kulelerinin yoğunlaştığı Konya Yolunda'Mutlu Ofis' sloganıyla inşa edilen proje, çalışanlara sunduğu imkanlarıyla dikkat çekiyor. Regnum Sky Tower'da ofis çalışanlarının mutluluğu dikkate alınarak eğlence odaları da yer alacak. 'İş ve yaşam" kurgusuyla çalışma hayatını sosyal yaşamla birleştiren tüm unsurları bünyesinde barındıran Regnum Sky Tower'da 49 metrekareden 972 metrekareye varan büyüklükte 115 ofis bulunuyor. 


45 bin 200 metrekarelik bir alan uzeıinde 32 katlı olarak inşa edilen proje, 156 metre yüksekliğiyle Başkent'in yeni gözde ofis kulesi oluyor. 


Binada, kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti stress bahçesine kadar pek çok özellik bulunuyor. 

Playstation, mini golf ve özel misafirlerin ağırlanabileceği VIP lounge gibi çeşitli sosyal donatılar ve üst düzey konfor ile çalışanların mutluluğu amaçlanıyor.


Uzaltaş A Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, ofislerin Haziran 2016'da teslim edileceği bilgisini verdi. 


ÖZEL SALON


Ankara'nın en hızlı gelişen aksı Söğütözü'nde yer alan Next Level Ofis, Next Level Alışveriş Merkezi'nin üstünden itibaren 30 kattan oluşuyor. 


Büyüklükleri 165 ile 2 bin 400 metrekare arasında değişen 133 ofisten oluşan proje, her iki katta bir yer alacak şekilde tasarlanan ortak localar ve dışarı açılan teraslarla tüm çalışanlara dinlenme ve nefes alma imkânı da sunuyor. Ayrıca Next Level Ofis'te bulunan Business Club'da ofis sahiplerinin kullanımına açık. Büyüklükleri 30 ile 158 metrekare arasında değişen toplam 7 toplantı salonu yer alıyor, isteyen ofis sahipleri toplantı salonu için alan ayırmak yerine ortak salonları tercih edebiliyor. 


Diğer yandan bu ay yaşamın başladığı Başkent in ilk loft ofis projesi Next Level Loft Ofis,  Ankara  iş yaşamına yepyeni bir boyut kazandırıyor. 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 28 katlı Next Level Loft Ofis'te büyüklükleri 198 ile 250 metrekare arasında değişen 70 ünite yer alıyor. Her katta beş ofisin yer aldığı proje, modem mimarisi, teknolojik altyapısı ile yaşam alanlarına derinlik ve ferahlık katan 7,40 metrelik kat yüksekliği ile proje tüm özellikleriyle fark yaratıyor. 


Hürriyet Ankara



Geri Dön