25 / 04 / 2024

Ankara'da Kentsel Gelişim ve Toplu Konut sergisi açıldı

Ankara'da Kentsel Gelişim ve Toplu Konut sergisi açıldı

Başkentte, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Viyana Belediyesinin işbirliğiyle düzenlenen, "Sürdürülebilir Kentsel Gelişim ve Toplu Konut" konulu sergi açıldı. Sergi, 20 Kasıma kadar açık kalacak



Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zafer Çarşısı Güzel Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen serginin açılışı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Aluç ve Viyana Belediyesi Genel Sekreteri Michael Ludwig tarafından yapıldı.

Aluç, konuşmasında, Ankara'nın özellikle büyük çaplı kentsel dönüşüm projeleriyle gelişmekte olan tüm şehirlere örnek olduğunu ve ağabeylik görevi üstlendiğini söyledi.

Konuk heyetin, Türkiye'de bulunduğu süre içerisinde  Ankara  Büyükşehir Belediyesinin projelerinin bir kısmını görme fırsatı bulacağını belirten Aluç, "Umarım biz de bu sergiyle sizin kendi ülkenizde yapmış olduğunuz projeleri tanıma fırsatını elde edeceğiz. Bu vesileyle karşılıklı teknik alanda birtakım iş imkanlarının yaratılacağına inanıyorum" dedi.

Ludwig de Ankara'da bulunmanın kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, konut yapımıyla ilgili bilgilerin aktarımından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sergi, 20 Kasıma kadar açık kalacak.
AA


Geri Dön