28 / 03 / 2024

Ankara'da korkutan yangın!

Ankara'da korkutan yangın!

Olay, gece 04.00 sularında Ankara Mamak, Demirlibahçe, 129 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, apartmanın giriş katında, henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı.




Ankara’da, bir apartman dairesinde çıkan yangın apartman sakinlerine korkulu anlar yaşattı. Olay, gece 04.00 sularında Mamak, Demirlibahçe, 129 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, apartmanın giriş katında, henüz tespit edilemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangının başladığı dairede bulunan ikisi çocuk 6 kişi kendilerini dışarı attı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek alevler büyümeden söndürdü. Polis ekipleri ise diğer dairedeki vatandaşları sokağa çıkarttı. Soğuk havada üşüyen apartman sakinleri üzerlerine aldıkları battaniyelerle ısınmaya çalıştı.


Öte yandan, yangının meydana geldiği dairedeki aile akrabalarının evine, diğer vatandaşlar ise çalışmaların tamamlanmasının ardından kendi evlerine geçti.


Polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı. 



Sabah


Geri Dön