28 / 03 / 2024

Ankara'da sağlık ocağı ve poliklinik temeli atıldı!

Ankara'da sağlık ocağı ve poliklinik temeli atıldı!

Çayyolu'nda, Yenimahalle Belediyesi ile Gazi Üniversitesi ve Ankara İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle sağlık ocağı ve polikliniğin temeli atıldı



Ankara Vali Yardımcısı Celal Dinçer, Çam Yolu Sitesi arkasında düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Mercan ve İmirzalıoğlu ailelerinin projeye verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti. Dinçer, sağlık ocağı ve polikliniğin Çayyolu bölgesinin ihtiyaç duyduğu bir hizmete cevap vereceğini dile getirdi. Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan da Ankara'nın Başkent olmasının yanı sıra Türkiye'nin batıya açılan çağdaş, modern bir yüzü olduğunu ifade ederek, Ankara'ya hizmeti geçecek bu yatırıma katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Yenimahalle Kaymakamı Kenan Çiftçi, mutluluğun sırrının başkalarını mutlu etmekten, asıl başarının da diğer insanlara yarar sağlayacak işler yapmaktan geçtiğini söyledi. Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise ilçe sakinlerinin sağlık hizmetlerinden daha yakın mesafede, daha iyi şekilde yararlanması amacıyla Gazi Üniversitesi ile iş birliği yaptıklarını belirtti. Yaşar, belediyeye ait arsada yapılacak sağlık ocağı ve polikliniğin, içinde otoparkın da yer aldığı, 3 bin metrekarelik alana kurulu çağdaş bir sağlık merkezi olacağını kaydetti. Konuşmaların ardından harç makinesinin butonuna basarak sağlık ocağı ve polikliniğin temeli atıldı.
AA


Geri Dön