28 / 03 / 2024

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralıların konut alırken genellikle rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ettiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, “Ev, Ankaralılar için sadece ihtiyaç değil onlar için bir yaşam alanıdır” dedi.



Çalışanların çok uzun saatler yapay ışıkların altında manyetik alana maruz kalarak çalıştığını ve bu nedenle insanların geniş, ferah, gün ışığı alan konutları tercih ettiğini söyleyen Bünyamin Gelgeç, “Herkes gibi Ankaralılar da konut alırken rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ediyor” dedi. Kapalı alanda çalışanların ve bu manyetik alana maruz kalanların işten çıktıktan sonra yeşil alanlara yöneldiğini belirten Gelgeç, bu duruma bağlı olarak da konut anlayışının ve tercihlerin şekillendiğini kaydetti.


Ev, Barınma Yeri Değil Yaşam Alanı

Başkentlilerin konut anlayışında yıllardan beri konforun vazgeçilmez olduğunu söyleyen Gelgeç, “Ankaralılar için ev kavramı sadece barınma yeri olarak addedilmiyor. Ankaralıların evleri yaşam alanıdır. Bu nedenle Başkentliler konut alırken çok seçici davranıyor ve genellikle yeşil alanı olan projeleri tercih ediyor” dedi.


Ankara İstediği Yaşam Alanına Kavuşuyor

Konfor sağlayacak her türlü unsurun Wind Ankara’ya dahil edildiğini belirten Bünyamin Gelgeç “Botanik alan ile ahenk içindeki tam müstakil villalarda; özel fitness alanı, sauna ve jakuzi olanakları ile Wind Ankara'da huzur tam anlamıyla yaşanılır kılındı. Geniş yönden ortak alana hakim manzaraya açılan salonu, kendi içerisinde ayrı bir yaşam alanı barındıran mutfağı, tümü özel banyoya sahip yatak odaları ve servis alanları ile eksiksiz bir konut planı olarak ortaya konulan Wind  Ankara  projemizde her türlü detaya yer verdik ”diye konuştu.


windankara.com


Geri Dön