25 / 04 / 2024

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.



Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Şehrin başkent oluşundan kaynaklanan disiplinin, hayatın her alanına yansıdığını söyleyen Başarı, ne istediğini bilen tüketicilerin talepleri karşısında sosyal donatılı konut projelerinin şekillendiğini. Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti. 


'Çağın ihtiyaçlarına göre yapılandırdık' 


Nalan Başarı, "Yüzde 80'i yeşil alan ve sosyal tesislerden oluşan Gölde Luxe Konutları; Eryaman'ın merkezinde, güvenlikle donatılmış, geniş sosyal imkanları olan, kalitesi yüksek bir yaşam alanı. Başkentimin ihtiyacı olan her şeyi aynı çatı altında buluşturan projemizi, çağın ihtiyaçlarına göre yapılandırıyoruz. Gölde Luxe Konutları'nda teknik servis hizmeti de veriliyor. Gelişimin tek şartı çağın gereksinimlerine uymaktan geçiyor" diye konuştu. 



Posta  Ankara  Ek


Geri Dön