19 / 04 / 2024

Ankara'nın en iyi oteli Divan Çukurhan seçildi!

Ankara'nın en iyi oteli Divan Çukurhan seçildi!

Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi.



Divan Çukurhan, aylık 50 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en popüler seyahat sitesi olan TripAdvisor tarafından Ankara’nın en iyi oteli seçildi. 153 otel arasından birinci seçilen Divan Çukurhan, TripAdvisor Mükemmeliyet Sertifikası almaya hak kazandı.


Dünyada milyonlarca kişinin seyahatlerini planlamak ve en doğru bilgiyi almak için başvurduğu TripAdvisor sitesinde yapılan oylama sonucu, Ankara’nın en iyi hizmet veren otelleri belirlendi. Yapılan oylamada  Divan Çukurhan, 153 otel arasından birinci seçilerek “Ankara’nın en iyisi” oldu.


16. yy’da bir kervansaray olarak inşa edilen  Ankara  Kalesi’ndeki tarihi Çukurhan’ın restore edilmesiyle butik bir otele dönüşen Divan Çukurhan, masalsı bir atmosferde konaklamak isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor. 19  odalı butik bir otel olan Divan Çukurhan’ın her odası ayrı bir konsepte sahip. Bambu, Hint, İngiliz, Osmanlı, Tibet, Venedik, Boğaz, Pekin, Kraliyet Odası gibi birbirinden farklı mimari anlayışlarda tasarlanan bu odalar, konuklarına bambaşka dünyaların kapılarını açıyor. Yine otel içerisinde yer alan Çengelhan Brasserie’de ise, Osmanlı mutfağını çağdaş bir yorumla sentezleyerek oluşturulan benzersiz lezzetler bulunuyor. Divan Çukurhan, geleneksel Divan konukseverliğini ve hizmet anlayışını sunmaya devam ediyor.


 


Geri Dön