23 / 04 / 2024

Ankara'nın ilk konsept AVM'si Anse yakında açılacak

Ankara'nın ilk konsept AVM'si Anse yakında açılacak

Yeni evlenen ya da evini yenilemek isteyenlerin aradıkları her şeyi bulabileceği "ANSE Ev Gereçleri Alışveriş Merkezi" yakında açılacak



Saygın iş adamlarının ortaklığında kurulan ANSE, "Evinizin Alışveriş Merkezi" sloganı ile sektöre girmeye hazırlanıyor. ANSE Ev Gereçleri Alışveriş Merkezi, Eskişehir Yolu üzerinde Koru Sitesi kavşağında 70 milyon dolarlık bir yatırım ile çok yakında Ankaralılar'ın gözdesi olmaya aday. Bağlıca Mahallesi girişindeki kavşakta yer alacak ANSE, 26 bin metrekare kiralanabilir, 70 bin metrekare toplam inşaat alanı ve 65 mağazaya sahip.
 
Evlenecek çiftlerin A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarım karşılayabileceği ANSE'de mobilya, halı, perde, mutfak ve aydınlatmadan dekorasyon ürünlerine kadar binlerce çeşidi daha az zaman harcayarak, farklı seçeneklerle bir arada bulmak mümkün. ANSE Ev Gereçleri Alışveriş Merkezi'nin balo ve kongre salonlarında en mutlu "Evet"lere imza atılabileceği gibi markalar da profesyonel bayi toplantılarını ve ürün tanıtım kokteyllerini burada yapabilecek.
Sabah


Geri Dön