20 / 04 / 2024

Ankara'nın simge binaları özel sistemlerle aydınlatıldı!

Ankara'nın simge binaları özel sistemlerle aydınlatıldı!

Ankara’nın tarihi ve simgesel binalarının gece aydınlatmaları kapsamında geçtiğimiz yıl AŞTİ, Anayasa Mahkemesi, Dışişleri Bakanlığı Binası, Milli Kütüphane, Büyükşehir Belediye Binası, TOBB ve Ümitköy Köprüsü özel sistemlerle ışıklandırıldı...




Ankara’nın tarihi ve simgesel özelliği bulunan binalarının cepheleri özel sistemlerle aydınlatılarak, Başkentin gece manzarası estetik hale getiriliyor.


Ankara’nın tarihi ve simgesel binalarının gece aydınlatmaları kapsamında geçtiğimiz yıl AŞTİ, Anayasa Mahkemesi, Dışişleri Bakanlığı Binası, Milli Kütüphane, Büyükşehir Belediye Binası, TOBB ve Ümitköy Köprüsü özel sistemlerle ışıklandırıldı.


Çalışmalar Adalet Sarayı, Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi, Diyanet İşleri Başkanlığı, Kocatepe Camii, Kuzey  Ankara  Anfi Tiyatro, Kuzey Ankara Tip-5 Camii, Milli Piyango Binası, Pursaklar Merkez Camii, Saray Süleymaniye Camii ve SGK İl Müdürlüğü’yle devam ediyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, özel sistemlerle yaptığı aydınlatma çalışmalarını Başkent’teki 34 ayrı tarihi ve simgesel özelliği bulunan binalarda sürdürecek.

 


Toki Haber



Geri Dön