20 / 04 / 2024

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.



Karanfil Sokak, Atatürk Bulvarı ve Ziya Gökalp Bulvarı’nı birbirine bağlayan Moda Sokağı ile Ankara’nın ilk sokak mağazacılığına imza atılmış oldu.


Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı. Karanfil Sokak, Atatürk Bulvarı ve Ziya Gökalp Bulvarı’nı birbirine bağlayan Moda Sokağı ile Ankara’nın ilk sokak mağazacılığına imza atılmış oldu.

Sokak mağazaları, outlet alışveriş ve yöresel ürünler pazarından oluşan üç ayrı çarşının yanı sıra, cadde mağazaları, kafeler, yiyecek içecek alanlarını da içine alan ve karma proje şeklinde tasarlanan Moda Sokağı, 6 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Ankara’nın alışveriş hayatına can suyu katması beklenen proje, En Grup tarafından hayata geçirildi. Kahramanlar İş Merkezi'nin sahibi Talip Kahraman ve En Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ölmez tarafından açılışı yapılan çarşı, Ankaralılar'ın akınına uğradı. Açılışta geleneksel kıyafetler giyinmiş pamuk helvacı, şerbetçi, helvacı gibi sokak satıcıları, ziyaretçileri sokak lezzetleri ile buluşturdu.

Moda Sokağı içerisinde yer alan yöresel ürünler pazarı ise dikkatleri üzerine çekti. 7 bölgeden ve her yöreden Türkiye’nin en ünlü yöresel tatlarının yer aldığı pazarda Gaziantep, Trabzon, Nazilli, Maraş, Kayseri ile Ege ve Akdeniz illerinden seçkin ürünler bulunuyor. Outlet Alışveriş Çarşısı'nda iğneden ipliğe her ürün yer alıyor.



Akşam


Geri Dön