28 / 03 / 2024

Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek Bulvarı oldu!

Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek Bulvarı oldu!

Hızlı gelişim gösteren İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yaparken iddialı ve bir o kadar da özgün konutları Ankara'ya kazandırıyor. İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor...



Hızlı gelişim gösteren İncek Bulvarı, çok sayıda projeye ev sahipliği yaparken iddialı ve bir o kadar da özgün konutları Ankara'ya kazandırıyor.



Birkaç yıl öncesine kadar "kentin ücra köşesi" olarak nitelendirilen İncek Bulvarı, Ankara'nın yeni gözdesi olmak için gelişmeye devam ediyor. Başkent'in batıya doğru gelişmesine paralel olarak dikkat çekici bir konuma gelen İncek Bulvarı, yatırımcıların ilgi odağı oldu. İnşaat firmaları, birbirinden iddialı konut projelerini bulvar üzerinde yükseltirken, yeni kuleler için de firmalar art arda proje çalışmaları yapmaya devam ediyor. 


HAVASI TEMİZ 


Bölgedeki iddialı projelerden Elit Royal Residence'ı inşa eden Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çelik, Ankara'nın örnek kentleşme alanı olmaya aday gösterilen İncek Bulvarı'nm Başkent'teki en iyi yatırım bölgelerinden biri olduğunu kaydetti. Bölgenin her geçen gün değer kazandığına işaret eden Çelik, İncek Bulvarı'nm hem ticari hem de konut anlamında gelişim gösterdiğini belirterek, şunları söyledi: "Ankara'nın yeni gözdesi olan İncek Bulvarı, konfor açısından oldukça iyi bir tablo çiziyor. Bulvarın, şehir merkezlerine yakınlığı, havasının temizliği, park sorunun olmaması ve Hacettepe orman manzarası olması bölgeye avantaj katıyor. Konforlu konutların bulunması ve şehir stresinden uzak bir yaşam alanı olması Ankara'nın ilgisini çekiyor."



Sabah Gazetesi 


Geri Dön