26 / 04 / 2024

ANKOMAK 2016 Fuarı 1 Haziran'da başlıyor!

ANKOMAK 2016 Fuarı 1 Haziran'da başlıyor!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK, 1 - 5 Haziran tarihlerinde 350 katılımcı firmayı 80 ülkeden 25 bin profesyonel ziyaretçi ile yeni fuar adresi İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo'da bir araya getirecek.



Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK, 1 - 5 Haziran tarihlerinde 350 katılımcı firmayı 80 ülkeden 25 bin profesyonel ziyaretçi ile yeni fuar adresi İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo'da bir araya getirecek. 


ANKOMAK 2016'da inşaat sektörünün yanı sıra madencilik, doğaltaş ve tünelcilik sektörleriyle ilgili ürün, hizmet ve teknolojiler de sergilenecek. Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nin desteğiyle ANKOMAK, 35 ülkeden yurtdışı alım heyetlerini ağırlayacak. 


Fuar ile eş zamanlı yapılacak panellerde ise akademisyenler, sektörün sivil toplum kuruluşları ve uluslararası firmaların üst düzey yetkilileri yer alacak. İTE Turkey'in bünyesinde yer alan EUF E Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen ANKOMAK'la ilgili olarak İTE Turkey İş ve İnşaat Makinaları Grup Direktörü Nezih Çağın şu açıklamayı yaptı: "İnşaat sektörü ülke ekonomimiz için önemli bir yere sahip. İnşaat sektörü yarattığı katma değer ve istihdam açısından Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü.jTürkiye'nin önemli projeleri arasında yer alan; 3. köprü ve otoyolları, 3. havalimanı, Kanal İstanbul projesi ve kentsel dönüşüm projeleriyle; inşaat sektörü ve dolayısıyla iş ve inşaat makinaları sektörü büyüyecek. Bunlara ek olarak madencilik, doğaltaş ve tünelcilik sektörünün de hem ülkemizde hem de dünyada gelişim göstermesi iş ve inşaat makineleri sektörünün büyümesine katkı sağlıyor. Bu yıl 21. kez düzenleyeceğimiz ANKOMAK 2016 fuarımız da sektörün 2023 yılında 10 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşmasına katkı sağlayacak etkili bir iş platformu olacak." 


Dünya




Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olan inşaat sektörüne büyük katkı sağlayan, sektörünün en eski ve köklü fuarlarından Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı ANKOMAK; 2016 yılında 2i.kez kapılarını açıyor. Bu yıl 80 ülkeden 350 katılımcı firmayı 25.000 profesyonel ziyaretçi ile buluşturmayı hedefleyen ANKOMAK 2016; sektöründe lider isimleri ağırlamaya hazırlanırken, fuar ziyaretçileri de sektörle ilgili verimli bilgiler ve son yenilikler ile buluşmaya hazırlanıyor. 


ALIM HEYETLERİ PROGRAMINA 35 ÜLKE TEMSİLCİSİ KATILACAK 


1-5 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi - CNR Expo'da gerçekleşecek olan Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK 2016'da; inşaat sektörünün yanı sıra madencilik, doğaltaş ve tünelcilik sektörleriyle ilgili ürün, hizmet ve teknolojiler de sergilenecek. Sektör temsilcilerine yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılması amacıyla düzenlenen "Yurtdışı Alım Heyetleri Programı" Ekonomi Bakanlığı ve OAİB'nin desteğiyle bu yıl 35 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek. 




Taraf


Geri Dön