29 / 03 / 2024

Anne Üniversitesi mezunlarına diplomalarını Ayşenur İslam verecek!

Anne Üniversitesi mezunlarına diplomalarını Ayşenur İslam verecek!

Esenler Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Üniversitesi projesi kapsamında ders alan anneler, diplomalarını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden alacak ve kep atacak...



Anne Üniversitesi'nden mezun olan anneler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın elinden diplomalarını alıp kep atacak.


Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde hayata geçirilen Türkiye'nin öncü projesi 'Anne Üniversitesi' kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde akademisyenlerden ders alan anneler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın da katılacağı bir törenle 11 Eylül Perşembe günü diplomalarını alacak.


Tören Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde!


Esenlerli annelerin özgüvenini ve girişimcilik ruhunu arttırmak, anne ve çocuk arasındaki eğitim seviyesini güncellemek, çocukların annelerine özenmelerini ve annelerin sosyal hayatta daha fazla yer almalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen Anne Üniversitesi'nin 2. ve 3. dönemini başarıyla tamamlayan 210 Esenlerli anne, diplomalarına kavuşacak. Anneler, Dr. Kadir Topbaş Kültür Merkezi'nde saat 15.00'da düzenlenecek törenle kep atacak.


Uzman akademisyenlerden eğitim aldılar!


Anne Üniversitesi'nde eğitim gören anneler, 8 hafta boyunca 9 ayrı dersten toplam 48 saat, alanlarında uzman akademisyenler tarafından aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayarak diploma almaya hak kazandı.


Esenler Belediyesi


Geri Dön