29 / 03 / 2024

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.



Yüksek kaliteli bir Ant Yapı konutuna sahip olma hayali içindesiniz, henüz yeterli birikiminiz yok… Ya da yatırım yapmak için en iyi yolun bizim imzamızı taşıyan rezidanslar olduğunu biliyor, en uygun

olanakları bekliyorsunuz… Tam zamanı geldi işte! Ant Yapı, teslime hazır üç star projesiyle GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye sloganıyla başlattığı kampanyaya dahil olmaya devam ediyor.


Böylece orta gelirliler, yolun başındaki genç aileler de hayallerini süsleyen Ant Yapı rezidanslarına sahip olabilecek; yatırımcılar birikimlerini zaman içinde sürekli değer kazanan projelerimizde kullanabilecekler. Kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projeleri için sadece yüzde 20 peşinat ödeyerek daire almak mümkün olacak. 31 Mart’a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında ayrıca ayda yüzde 0,79 faiz oranı ile 240 ay vadeli banka kredisi imkânı sunuluyor.

Daha önce azami 120 ay olan vade süresinin tüketicinin lehine iki kat uzatılmış olmasının yanı sıra anlaşmalı bankalardan çok özel koşullarda da kredi almak mümkün olacak. 60 aylık krediler

için faiz oranı yüzde “0”, 120 ay için yalnızca yüzde 0,45. Tercihinizi 240 ay olarak belirlemişseniz de yukarıda belirttiğimiz gibi çok uygun bir faiz oranı olan yüzde 0,79’dan faydalanabilirsiniz. Siz Ant Yapı dostlarımızı, 31 Mart’a dek sınırlı sayıdaki konutlardaki fırsatlardan yararlanmak için öncelikli olarak davet ediyoruz!


Anthi ll Resi dence

Hem Boğaziçi’ne hem Haliç’e bakarken İstanbul’un kentsel dinamizmini de gözlemleyebileceğiniz, çevre

yollarının tam yanında ve şehrin kalbine kısa yürüyüş mesafesindeki Anthill Residence, İstanbul’un mihenktaşlarından biri... İkonik bir proje… 54 katlı iki kuleden oluşuyor. Şehrin en yeni, en keyifli lezzet ve eğlence noktalarını barındırırken eski mahalle geleneğini sürdüren Bomonti semtinde, Nişantaşı’na yürüyüş mesafesinde konumlanan Anthill Residence inşaat kalitesi, sosyal ve sportif olanaklarıyla tam hayal ettiğiniz yaşamı sunuyor. Projenin 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama ilkelerine sahip yapısıyla daireleri birleştirerek 5+1’e kadar farklı daire tipleri elde etmek mümkün. Konut kulelerinin yanı sıra sosyal tesisler, kapalı otoparklar, depolar ve teknik mahallerden oluşan bodrum katları ile bir butik çarşı da hizmetinizde. Akıllı konutların son teknolojisinden güvenlik içinde yararlanabilen Anthill Residence sakinleri; açık kapalı spor alanları, kapalı kayak pisti, yüzme havuzları, fitness center ve spa gibi zengin sosyal imkânlara da sahipler. Sınırlı sayıda dairenin kaldığı Anthill Residence konutlarına sahip olmak için sizleri satış ofislerimize

bekleriz.


Antte ras

Denizin maviliğine karşı hâlâ yeşilin ve tarihin korunduğu bir semtte, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde Boğaziçi ve hatta İstanbul’un en güzel manzarasına hakim bir tepede yer alan Antteras tam bir “rüya proje”! Mimarisiyle de öyle… Boğaziçi’nin en muhteşem zamanlarından kalma geleneksel ahşap konut tasarımını son teknolojiyle donanmış modern inşaat kalitesiyle buluşturuyor. Dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor.  8.500 metrekare sosyal alanda panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa-fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı yer alıyor.

Yeraltına alınan otopark sistemiyle hem araçların manzarayı engellemesine hem de güvenli park gereksinimine çözüm getiriliyor. Çevreye saygılı kriterlere sahip projenin peyzaj tasarımında doğal yeşil alanların korunmasına maksimum özen gösterilmiş durumda. Açık alanlarda süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme birimleri de bulunuyor. Rüyalar gerçekleşebilir. Antteras projemizde az sayıda kalan son fırsatları değerlendirmek üzere siz Ant Yapı dostlarımızı satış ofislerimize

bekleriz.


Antasya Resi dence

Anadolu yakasında, İstanbul trafiğine yakalanmadan merkezi bir konumda olmak, ama yeşilliklerden uzak kalmamak mı istersiniz? Şehrin en büyük alışveriş merkezlerinin yanı başında olmayı mı tercih edersiniz? Sosyal olanaklara sahip, ekolojik karakterlere uygun, enerji tasarrufu sağlayan… En önemlisi, Ant Yapı’nın alameti farikası yüksek inşaat kalitesini taşıyan fonksiyonel ve şık, rahat bir konut mu demiştiniz? Bu isteklerinin tümünü karşılayan bir proje var: Antasya Residence. Yeni ticari ve merkezi Ümraniye bölgesinde, üç köprünün bağlantı  yollarında yükselen yıldız proje Antasya, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma bir proje. 42 kat ve 617 bağımsız bölüme sahip konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor. Antasya, yatırımcı için de özel olanaklara sahip bir proje. Uzman kadro ve geniş portföy ile kısa ve uzun dönem kiralamalar için en kaliteli hizmetler sunuluyor. 


www.anthillresidence.com

www.antasya.com.tr

www.antteras.com


Geri Dön