24 / 04 / 2024

Ant Yapı 2014'te toplam 1001 ünite inşa edecek!

Ant Yapı 2014'te toplam 1001 ünite inşa edecek!

Ağırlıklı olarak yurtdışında faaliyet gösteren Ant Yapı döndü. Ant Yapı, Basın Ekspres Yolu'na 50 milyon dolara Antplato'yu, Beylerbeyi'ne 300 milyon dolara Antteras'ı .Ümraniye'ye 150 milyon dolara Antasya Residence yapacak.




Ant Yapı, Basın Ekspres Yolu'na 50 milyon dolara Antplato'yu, Beylerbeyi'ne 300 milyon dolara Antteras'ı, Ümraniye'ye 150 milyon dolara Antasya Residence'ı yapacak. 


Ağırlıklı olarak yurtdışında faaliyet gösteren Ant Yapı 3 yıl aradan sonra 3 projeyle İstanbul'a döndü. Halkalı'da rezidans özellikli ofis konseptini sunan Antplato'nun yaru sıra, Beylerbeyi'nde kent villası konseptli Antteras ve Ümraniye'de rezidans konseptli Antasya projeleri ile Ant Yapı, toplam 1001 ünite yapacak. Toplam değeri 500 milyon dolar olan yeni projelerinden söz eden Ant Yapı Başkanı Mehmet Okay, şirket olarak yurtdışında çalışmış olmanın getirdiği avantajları yurtiçindeki projelerde kullandıklarını söyledi. Okay, "Yurtiçinde dengeli ve fizibilitesi sağlam projeler geliştirmeye dikkat ediyor, adımlarımızı buna göre atıyoruz. Bu üç proje de bu kriterler dikkate alınarak oluşturuldu" dedi. 


Sözcü



Geri Dön