27 / 04 / 2024

Ant Yapı 2023'e kadar ilk 50 firma içine girmeyi hedefliyor!

Ant Yapı 2023'e kadar ilk 50 firma içine girmeyi hedefliyor!

Ant Yapı Başkanı Mehmet Okan, istikrarın korunacağını, uluslararası gayrimenkul firmaları sıralamasında 2023'e kadar ilk 50 içinde olmayı hedeflediklerini söyledi. Okan,''yurtiçinde birçok projeye devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.



TÜRKİYE'NİN lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattğını dile getiren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okan, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak" dedi. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Şu anda Beylerbeyi'nde toplam 134 konutluk, eski İstanbul temalı kent villası konseptinde ve panoramik Boğaz görüntüsü ile özel bir konumda yer alan Antteras'm hızla ilerlediğini bir yandan da Ümraniye'de 617 birimlik Antasya Residence'ı devam ettirdiklerini dile getiren Okan, "Her ikisini de 2015 yılı içerisinde teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Yıl sonuna kadar da Halkalı Basın Ekspres Yolu üzerinde 180 birimlik 25 katlı bir ofis projesine başlayacaklarını belirten Okan, "Antplato projemizde, arşiv alanları, yeşil kiralama modelleri, otoparklar, mağazalar, ortak toplantı alanları, cafe/lounge alanı olacak" şeklinde konuştu. 

Yüzde 10 büyürüz 2015 te yaklaşık yüzde 10'luk bir büyüme hedeflediklerini dile getiren Okan, 2023'e kadar da bu büyüme hızıyla devam etmeyi hedeflediklerini kaydetti. Okan, "Yurtdışında taahhüt işlerinde 1.1 .milyar ve yurtiçinde yatırım projelerimizde ise 275 milyon dolar yıllık ciro hedefliyoruz. Yurtdışında yaklaşık 30, yurtiçinde ise 4 yatırım projesi ile bu hedeflerimizin gerçekleşmesini bekliyoruz" diye konuştu. 


Sabah Ek


Geri Dön