28 / 03 / 2024

Ant Yapı 3 projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı 3 projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitlendi!

Her projesinde firma bünyesinde faizsiz vadelendirme seçeneği sunan Ant Yapı, teslime hazır konumda olan üç projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitledi..



Her projesinde firma bünyesinde faizsiz vadelendirme seçeneği sunan Ant Yapı, teslime hazır konumda olan üç projesinde dolar kurunu 1,98 TL'ye sabitledi. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, projenin inşaat aşamasına göre değişik vade planları sunduklarını belirterek, tamamlanmış olan projelerinde 12 ay vade yaparken, satışları ve inşaatı devam edenlerde 36 aya kadar vade seçeneği sunabildiklerini söyledi. Ayrıca projelerinde çeşitli bankalardan 120 aya varan banka konut destek kredisi de kullanılabildiğini dile getiren Okay, "Özellikle çok yeni başladığımız dolar kuru kampanyamız mevcut şu anda. Teslime hazır olan Anthill Residence ve Çekmeköy'deki Antorman projelerimiz ile bu yıl haziran ayı sonunda teslim edeceğimiz Beylerbeyi Küplüce'deki Antteras projesinde konjonktürel gelişmeleri göz önünde bulundurarak dolar kurunu 1,98 TL'den hesap ediyoruz. Yani, Ant Yapı dolar üzerinden satışa sunduğu projelerinde kuru 1,98'den sabitledi" dedi. 


Yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor 

Geçtiğimiz yıl özellikle Ümraniye'de yer alan Antasya Residence projelerinde yüzde 1 KDV avantajı ile satışlarını sürdürdüklerini 


aktaran Mehmet Okay, bu projede ve aynı zamanda Beylerbeyi'ndeki özel konseptli Antteras projelerinde, firma bünyesinde 2016 yılı sonuna kadar vade uygulayabildiklerini ifade etti. Okay, Halkalı Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni başlayacakları Antplato isimli ofîs projelerinde ise, 36 ay vade sunmayı planladıklarını söyledi. 


Sundukları ödeme planları haricinde, alıcıların kendilerine önerdiği her planı değerlendirerek, kişiye özel bir program hazırladıklarını kaydeden Mehmet Okay, özellikle proje başlangıcında yatırım yapanların avantajlı ödeme koşullarıyla iyi gelir elde ettiğine işaret etti. Çok özel dönemsel indirimler ve farklı kampanyalar yapmadıkları için her daim küçük değişikliklerle devam eden kampanyalar sunduklarına vurgu yapan Okay şunları söyledi: "Bunun sonucunda her zamanki hızıyla satışlarımız sürmekte. Bu arada adaletli bir indirim oranı uygulayarak eski alan alıcıların da mağdur edilmemesi gerekir." Gayrimenkul yatırımının diğer yatırım araçları içinde Türk insanı için en doğrusu olma özelliğini koruduğunu ifade eden Okay, böylece insanların uzun vadeli borçlanırken hem para biriktirebildiğini hem değeri 2-3 misline kadar artan bir değere ulaştığını, hem de kira getirişi ile ayrıca bir ek gelir elde edebildiğini kaydetti. 

Dünya



Geri Dön