28 / 03 / 2024

Ant Yapı Antplato'da metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'ye!

Ant Yapı Antplato'da metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'ye!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. Antplato projesinde 2 farklı ofis birimi bulunuyor.





Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. Yurt dışında pek çok ofisi bulunan Ant Yapı'nın Antplato projesinde 2 farklı ofis bulunuyor. 

 


Yurtdışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Halkalı'da gerçekleştiriyor. İstanbul'un “yeni Maslak hattı” olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezinde, toplam 35.000 metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10.000 metrekare modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Yatırım değeri 50 milyon Dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. 



Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 


Dünya


Geri Dön