29 / 03 / 2024

Ant Yapı Antriva 972 bin dolardan!

Ant Yapı Antriva 972 bin dolardan!

Firma: Ant Yapı

Proje: Antasya Rezidans

Antriva projesinde tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı gibi imkanlar bulunuyor...



Teslimlerin hemen gerçekleştiği Antriva projesinde son 2 villanın satış süreci devam ediyor. Antriva Evleri 41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Antriva Konutları İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da yer alıyor. A tipi 2 villanın satışı devam eden proje  Ant Yapı  imzası ile hayata geçiriliyor.


Ant Yapı Antriva Evleri'nde tenis, voleybol alanları, fitness center, telefon ve uydu TV sistemi, basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile internet bağlantısı gibi imkanlar yer alıyor.


Beykoz Antiva ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Antriva villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında değişiyor.


Doğayla iç içe bir yaşam sunulan Antriva projesinde A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villaları ise 323 metrekare alanlarla dizayn edildi. 


Antriva adres bilgileri!

Beykoz Antriva ulaşım: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön