24 / 04 / 2024

Ant Yapı Antriva Evleri'nde 450 bin dolara!

Ant Yapı Antriva Evleri'nde 450 bin dolara!

Ant Yapı Antriva Evleri'nde A tipi  482 metrekare, B tipi  487 metrekare ve C tipi (ikiz)  280 metrekare arasında değişen büyüklük ve özelliklere sahip üç tipte villa yer alıyor. Fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor



Ant Yapı Antriva Evleri'nde fiyatlar 450 bin dolardan başlayarak 750 bin dolara kadar yükseliyor. Projeden ev sahibi olmak için yüzde 30 peşinat ödeniyor, kalan kısım için ister banka kredisi isterse firmaya 24 ay borçlanılabiliyor.

Ant Yapı'nın Beykoz Riva'da inşa ettiği Ant Riva Villaları, A tipi villalar 482, B tipi villalar 487, C tipi villalar 280 metrekare villalardan oluşuyor.

İsmini Rumca"da œsu kenarındaki yerleşimden alan Riva, upuzun kumsalları, el değmemiş ormanları, geniş tarım alanları ve derin deresiyle tarım ve balıkçılığın gözdesi.  

Ulaşım kolaylığıyla da turizmin ilgi odağı olan Antriva Villaları'nda tracking, deniz sporları, scuba diving, golf, balıkçılık, bisiklet, atv, binicilik ve benzeri birçok aktivite olanakları bulunuyor.   Antriva  bünyesinde basketbol, tenis, voleybol, fitness gibi etkinlikler ve otantik kır kahvesi de yer alıyor.  

Beykoz Antriva'da 482 metrekarelik bir yaşam alanı sunan A tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva"daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor. 487 metrekarelik bir yaşam alanı sunan B tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva"daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor. 280 metrekarelik bir yaşam alanı sunan C tipi villalar, eğimli çatıları ve en alt kattaki özel alanlarıyla Antriva"daki hayatın tüm güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Riva deresi ve çam ormanları ile çevrili bir bölgede inşa edilen proje, TEM-FSM köprüsüne 20 kilometre mesafede bulunuyor. 99 villadan meydana gelen Ant Riva, Ant Yapı tarafından Beykoz Riva'da hayata geçiriliyor. Proje içerisinde A tipi  482 metrekare, B tipi  487 metrekare ve C tipi (ikiz)  280 metrekare arasında değişen büyüklük ve özelliklere sahip üç tipte villa yer alıyor.

Haziran 2012'de teslim edilmesi  planlanan ve  yapımına başlanan Ant Riva projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna ve kafeteryadan oluşan sosyal tesisin yanı sıra, açık alanlarda basketbol-voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları ve kır kahvesi bulunuyor. Riva deresi kıyısında yer alan yaklaşık 1 dönüm arsa üzerinde oluşturulacak kayıkhane ve site sakinlerine hizmet edecek şekilde bir de balıkçı teknesi  mevcut olacak.

Antriva evleri, kablosuz internet bağlantısı, telefon ve uydu TV sistemiyle dünyayla entegre.

216 630 68 68

http://www.antyapi.com/

http://www.antriva.com.tr/

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön