24 / 04 / 2024

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Ant Yapı, Türkiyedeki ilk ofis projesini de satışa çıkardı!

Yurtiçi ve yurtdışında birçok projeye imza atan Ant Yapı, yeni projelerini hayata geçirmek için tüm hızıyla çalışıyor. Şirket, Türkiye'deki ilk ofis projesini de satışa çıkardı.



Ant Yapı; Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da iddialı projelere imza atmaya devam ediyor. Hali hazırda yurtdışında 30 projeyi yürüten firma, Türkiye'deki ilk ofis projesini de görücüye çıkardı. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan Antplato ofis projesi, Basm Ekspress Yolu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 180 birim bulunduğu ve 25 kattan oluşan projede ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Antplato projesinde teslimlerin ise 24 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Ant Yapı; Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da toplam 3.30 milyar dolar değerindeki 30 adet projeve de devam ediyor.


Yurtdışındaki yeni projeleri hakkmda bilgi veren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Şu an Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da aynı anda 30 projeyi yürütüyoruz. Bunların başlıcaları; önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan ve hali hazırda Avrupa'nın en yüksek kulesi olan Moscow City bölgesindeki 352 metrelik OKO Towers, Ukrayna'nın en yüksek binası 242 metre ile Sky Towers, Moskova'da MAYAK Konut Kompleksi, Moscow City bölgesindeki IQ-Quarter Merkez Terminal Projesi ve Türkmenistan'daki arıtma tesisi projeleri" açıklamalarını vantı. 

Hakan Saraç Ant Yapı imzalı yurtdışı projeleri MAYAK: Moskova'nın KHIMKI bölgesinde yer alan projede 14-17 ve 30 katlı konutların yanı sıra okulun ve kreşin yer aldığı sosyal alanlar bulunuyor. 


Ant Yapı imzalı yurtdışı projeleri;

IQ-Quarter Merkez Terminal: 34 katlı ve 43 katlı iki kuleden ve 23 katlı otelden ve katlar arasında 3 adet köprüden oluşuyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor. 

SKY Towers: Kiev'de yer alan proje 36 katlı otel ve 47 katlı ofis binası bulunuyor. Projenin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor. 

Arıtma Tesisleri: Ant Çevre Teknolojileri Ltd., Türkmenistan'ın kuzeydoğusunda yer alan Lebap ve Mary'de üç yeni projenin üzerinde çalışıyor.

Posta


Geri Dön