20 / 04 / 2024

Ant Yapı, yaptığı iki arıtma tesisini erken teslim etti!

 Ant Yapı, yaptığı iki arıtma tesisini erken teslim etti!

Ant Çevre, Türkmen ortağı ile birlikte Mary Vilayeti'nde kanalizasyon sularının arıtılması amacıyla her biri 10.000 m3/gün kapasiteli iki adet Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni 19 Haziran 2014'te tamamlayarak kurdeleyi kesti.



Ant Çevre, Türkmen ortağı ile birlikte Mary Vilayeti'nde kanalizasyon sularının arıtılması amacıyla her biri 10.000 m3/gün kapasiteli iki adet Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni 19 Haziran 2014'te tamamlayarak kurdeleyi kesti. Anahtar teslim tarihi işe başlarken Haziran sonu olarak belirlenmş olan projenin, ekonomideki tüm çalkantılı süreçlere rağmen vaktinden önce tamamlanması, Ant Yapı'nın gücü ve sorumluluklarını yerine getirmekteki azmini bir kez daha göstermiş oldu.


Ant Çevre, Türkmenistan'da devam eden işlerini sonlandırma aşamasında Lebab vilayetinde iki yeni proje daha almıştı. Bu projelerin biri Serdabat şehrinin 10.000 m3/gün kapasiteli Evsel Atıksu Arıtma Tesisi diğer ise aynı şehirde 30.000 m3/gün kapasiteli İçme Suyu Arıtma tesisi. Bu iki projeyle ilgili proje tasarım çalışmaları tamamlandıktan sonra Türkmenistan'da ekspertiz onayına sunuldu ve onay alındı. Projelerim inşaat faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor.


Ant Çevre, lebeb projelerini ardından, Türkmenistan pazarında edindiği deneyimler ve güçlendirdiği teknik kadrosu ile çok daha hızlı organize olarak, yeni projelerini de başarıyla sonlandırmaya hedefliyor.


Ant Yapı EQ Dergisi 


Geri Dön