27 / 04 / 2024

ANT Yapı'dan yurt dışı atağı!

ANT Yapı'dan yurt dışı atağı!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Yurt dışında Rusya’da birçok proje ile faaliyetlerimize devam ederken değişim ihtiyacı gereği biraz daha batıya yöneldik" dedi. Okay, İngiltere-Londra ile Amerika-Miami-New York şehirlerinde mobilize olarak çok prestijli işlere başladıklarını açıkladı.



“Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” diyor MÖ 500’lü yıllarda Efes’te yaşamış olan filozof Herakleitos… Dünya büyük bir değişim içinde ve bizler de her anlamda, her alanda bir şekilde bu değişimi yakalamaya veya ayak uydurmaya çalışıyoruz.


Her ne kadar 1899 yılında Amerikan patent başkanı enteresan bir sözle; “Dünyada icat edilecek her şey icat edildi” dese de, bugün yeni dediğimiz birçok şey kısa bir süre sonra eskiyor ve çöpe atılıyor.


Değişim çok ama çok hızlı… 70 yıllık karbüratörlü arabalar 7 yılda enjeksiyonluya geçti. 50 yıllık plak piyasası 5 yılda CD piyasasına döndü ya da faksların, mektupların yok olup e-maillere geçmemiz gibi…


Kısaca değişimin doğal ve gerekli bir süreç olduğu yadsınmaz bir gerçektir ki bunun en güzel örneklerini doğada bulabiliriz. Örnek olarak tırtılın dut yapraklarını kemiren obur, halsiz yavaş sürüngen bir halden harika renkli bambaşka özelliklere sahip uçan kelebeğe dönüşmesi gibi…


Şirketler için de aynı şey geçerli. Bir araştırma 1917 yılında dünyanın 100 büyük şirketinden bugün ayakta kalanların sayısının 15 olduğunu gösteriyor ki 85 büyük firma değişime ayak uyduramadıkları için iflas etmiş ya da satılmışlardır.


Dünyada ekonomik, sosyal, politik birçok değişim yaşanırken bu değişime ayak uydurmanın işin doğası gereği olduğunu düşünerek  kayıtsız kalmayıp bizler de ülkemiz adına çalışmalarımıza hem yurt içinde hem de yurt dışında devam ediyoruz.


Yurt içinde Manzara Adalar projemiz 2018 yılı teslim hedefi ile tüm hızı ile devam ederken Ümraniye’deki TFKB binasını teslim ettik. Ve bu aralar Antplato projesinin de teslimlerine başlıyoruz.


Tabii ki değişime ayak uyduran yepyeni projeler için hazırlanıyoruz; bunları da çok kısa sürede sizlerle paylaşacağız… 


Bitmiş, teslime hazır Anthill, Antteras ve Antasya projelerimizde son kalan az sayıda konut için GYODER kampanyasına katıldık ve %20 peşin 240 aya varan çok özel ödeme - kredi koşulları belirledik.


Tüm Ant Yapı dostlarına bu fırsatı kaçırmamalarını öneriyoruz.


Son olarak yurt dışında Rusya’da birçok proje ile faaliyetlerimize devam ederken değişim ihtiyacı gereği biraz daha batıya yöneldik ve İngiltere-Londra ile Amerika-Miami-New York şehirlerinde mobilize olarak çok prestijli işlere başladık; artık bayrağımızı oralarda da dalgalandırmaya başladık ki bu projeler ile ilgili her gelişmeyi EQ’da sizlerle paylaşacağız.


Yaşamın; büyümek, gelişmek, değişmek, ilerlemek ve hedeflere ulaşmak olduğu felsefesinden yola çıkarak, tüm Ant Yapı dostlarına yaşamları boyu sağlıklı ve pozitif bir değişim süreci diliyoruz.


Mehmet Okay



Geri Dön