26 / 04 / 2024

Ant Yapı'nın 35 projesi devam ediyor!

Ant Yapı'nın 35 projesi devam ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi.



ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi. Okay, "Bugün tüketicilerin talebi karşısında birçok yeni, kaliteli, sosyal alanlar olarak bol seçenekli, mümkün olduğunca doğayla iç içe ve merkezi konumlardaki projeler, firmalar tarafından üretilmeye ve sunulmaya başlandı. Türkiye'de deprem gerçeği, daha iyi koşullarda yaşama isteği, değişen aile yapısı, göçler ve gayrimenkulün en iyi yatırım aracı olarak görülmesi de dikkate alındığında sektörün, 2023'te de ekonominin lokomotifi olmaya devanı edeceğini söylemek yanlış olmaz" diye konuştu. 


İLK 50 İÇERİSİNE GİRERİZ

Mehmet O kay, "Farklı sektörlerden bu konuda faaliyet gösteren firmalarda sıkıntılar yaşanması kaçınılmaz olabiliyor. Bu sebeple Türkiye ekonomisi açısından değerlendirildiğinde,  çeşitli sorunlara rağmen istikrarını koruyacağını düşünüyoruz" dedi ve ekledi: "Uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit firma listesinde 92. sırada yer alıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki süreçte ilk 50 içinde yer almak. Bu yıl Rusya ve Türkmenistan'da devam eden faaliyetlerimizi başka ülkelerle de genişlettiğimiz bir yıl oldu. Ekim ajanda İngiltere'de, Londra'nın merkezinde, Buckingham Sarayı ile Green Park'm çok yakınında yer alan 10 bin metrekarelik alanda çok lüks ve butik konut projesinin çalışmalarına başladık. Bu arada Amerika Miami'deki proje geliştirme çalışmalarını ise yeni yıl içerisinde sonlandırmayı planlıyoruz.


35 PROJE DEVAM EDİYOR 

Bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında toplam 5 milyon metrekare büyüklüğünde, 4.5 milyon dolar değerinde yaklaşık 100 adet projeye imza attıklarını belirten Mehmet Okay, "2 milyar dolarlık 28'i Rusya Moskova'da, birer tanesi İngiltere ve Türkmenistan'da, beş tanesi Türkiye'de olmak üzere 35 projeye devam ediyoruz" dedi. 



Sabah Emlak


Geri Dön