25 / 04 / 2024

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

Ant Yapı'nın, ilk ofis projesi Antplato Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselecek!

ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek.



ENR dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl yer alan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirecek. 

Antplato ismiyle hayata geçirilen proje 50 milyon dolar yatırım değeri taşıyor. Antplato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan'da bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesini İstanbul'un "yeni Maslak hattı" olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi olarak görülen Halkalı'da gerçekleştiriyor. Toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10 bin modern giydirme cam cephesi ile geniş bir manzara ve aydınlık iç mekanlara sahip olma imkanı sunuyor. Bunun yanında ofis binasının teknolojik altyapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. 

Ofisler isteğe göre büyütülebiliyor Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister "home offİce" olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor. Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, "yeşil kiralama modeli" ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor. 

Şu 25 kat 180 modüler birimden oluşan Antplato'da 80 metrekare ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Projede metrekare satış fiyatı ise 4 bin 500 TL'den başlıyor. 


Dünya


Geri Dön