28 / 03 / 2024

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Anta ve Freddy Bursa Kent Meydanı'nda mağaza açtı!

Dünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye'ye getirildi. İlk Anta ve Freddy mağazasıysa Bursa Kent Meydanı'nda açıldı.



Anta'nın sahip olduğu yüksek teknolojiyle öne çıkan yeni spor ayakkabı koleksiyonu ve dünyada birçok ünlünün tercih ettiği Freddy'nin 2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, Türkiye genelinde açılacak mağazalarda tüketicilerle buluşacak. 


Bursa'nın ardından Gaziantep'teki Prime Mail AVM içinde bir mağaza daha açıldı. Daha sonraysa İstanbul'da Viaport Venezzia ve Marmara Park içindeki mağazaların açılışı gerçekleştirildi. İstanbul'daki üçüncü mağaza Aralık ayında Capacity'de açılacak. Yıl sonuna kadar Mersin Forum ve  Adana  Optimum mağazalarının da açılmasıyla mağaza sayısı yediye ulaşacak. Neo Trend, 2016 sonunda mağaza sayısını 20'ye çıkarmayı planlıyor. 


1976'da İtalya'da kurulan Freddy, Kate Beckinsale, Eva Longoria, Britney Spears, Katie Price, Hillary Duff, Abby Clancy, Lea Michele, Hayden Panettiere gibi dünyaca tanınmış isimlerin tercih ettiği aktif moda giyim markası. 


Bursa Kent


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Spor markalarından Anta ve Freddy'yi Türkiye'ye getiren Neo Trend, ilk satış mağazasını Bursa'da açtı. Kent Meydanı'nda açılan 135 metrekarelik mağazadan hemen sonra Gaziantep'teki Prime Mail AVM içinde bir mağaza hizmete girdi. Daha sonraysa İstanbul'da Viaport Venezzia ve Marmara Park içindeki mağazaların açılışı gerçekleştirildi. İstanbul'daki üçüncü mağaza Aralık ayında Capacity'de açılacak. Yılsonuna kadar Mersin Forum ve Adana Optimum mağazalarının da açılmasıyla mağaza sayısı yediye ulaşacak. Neo Trend. 2016 sonunda mağaza sayısını 20'ye çıkarmayı planlıyor.


Dünya 


Geri Dön