18 / 04 / 2024

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap  TOKİ  Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi. 


Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Kimyeci; "Antakya'mıza yepyeni bir sosyal alan olarak kazandıracağımız yeşil alanda oyun grupları, yürüyüş parkurları, yeşil alanlar, fitness aletleri ve mesire yerleri olacak. 3 Etap TOKİ Konutlarındaki 1. bölümdeki yeşil alan çalışmalarımız tamamlandı. Şu an ekiplerimiz 2. Bölüm yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz yeşil alandaki bitkilendirme ve iyileştirme çalışmalarını da tamamlayarak 3. Etap TOKİ Konutları'nı yemyeşil bir hale getireceğiz. Şimdiden hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi. 


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Altınçay Mahallesi 1. Etap TOKİ konutları arkasındaki 10 bin metrekarelik metruk alanda sürdürülen yeşil alan çalışmalarını denetledi. 


Başkan Kimyeci, 10 bin metrekarelik alanda sürdürülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Oyun grupları, fitness aletleri, yürüyüş parkuru eklenecek olan yeşil alanı Altınçay Mahallesi'ne kazandırmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kimyeci mahalle sakinlerine 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu. 




Antakya Şaşmaz


Geri Dön