20 / 04 / 2024

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Bahçeci Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi'nde yer alan İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.




Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı’ndaki revize çalışmalarını inceleyen Başkan Kimyeci; “ Kuyulu Mahallesi İbrahim Bahçeci Parkı, sadece Kuyulu Mahallesi için değil çevre mahallelere hizmet veren, geniş bir alana sahip bir parkımız. Ekiplerimiz zemin düzeltme ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Parkımızda temiz toprakla dolgu düzenlemesi yaparak çimlendirme sistemi ile yemyeşil bir hale getireceğiz. Önceden yapmış olduğumuz sert zemin kaplamasının ardından parkımızda piknik masaları, banklar, çocuk oyun grupları montajı ve bitkilendirme çalışmaları gerçekleştirerek revize çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Başkan Kimyeci’ye denetimler sırasında daire müdürleri eşlik etti.

 



Antakya Belediyesi



Geri Dön