18 / 04 / 2024

Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antakya Belediyesi, Cuma günkü Meclis oturumunda, başkanlığa borçlanma yetkisi veren maddenin görüşülmesini istedi, borçlanma istemi de gündeme alındı. Antakya Belediyesi Meclisi'nin gündeminde imar var.



Antakya Belediyesi, Cuma günkü Meclis oturumunda, başkanlığa borçlanma yetkisi veren maddenin görüşülmesini istedi, borçlanma istemi de gündeme alındı. 

Antakya Belediye yönetiminin, borçlanma gerekçesini Meclis oturumunda açıklaması bekleniyor.

MECLİSİN 17 GÜNDEMİ VAR

Antakya Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısında 17 gündem maddesini ele alıyor. Cuma günü saat 16.00'daki toplantıda Meclis gündeminde yer alan 17 madde şöyle sıralanıyor. 


1-1 .ve 2. Meclis Başkan Vekili seçimi

2-2 asil ve 2 yedek katip üye seçimi

3-Encümen üyesi seçimi

4 Plan ve Bütçe Komisyon üyesi seçimi

5-İmar Komisyon üyesi seçimi

6-Ovakent 126 ada 1 numaralı parsel üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasının, Antakya Müftülüğü 'ne bağlı Yatılı Kız Kuran Kursu olarak tahsis edilmesi üzere, iskenderun Hayırlar Yaptırma ve Koruma Derneği'ne tahsis edilmesi - Borçlanma yapılması

8-Özel güvenlik hizmet alımının görüşülmesi 

9- Kadastro yenileme çalışmaları için bilirkişi seçilmesi

10-Park'a, Şehit Jandarma Komando Ahmet Sümer isminin verilmesi 11-Parklara isim verilmesi ile ilgili Adlandırma Komisyon Raporu'nun görüşülmesi

12-Ruhsatlı işletmelere verilen mesafe uygunluk ve canlı müzik izin belgelerinin fiyatlarının görüşülmesi 13-2015 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi

14-Antakya ilçesi Emek ve Aksaray Mahallesi sınırları içinde kalan, yaklaşık 35 hektarlık alana ilişkin riskli alan, dönüşüm projesi kapsamında hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının Kentsel Dönüşüm ve imar Komisyon Raporu'nun görüşülmesi. 

15-imar Tadil Teklifleri

16-imar Komisyon Raporu 17-5393 sayılı Kanun'un 55. Maddesi uyarınca Belediye'nin 2015 yılı gelir ve giderlerine ait Denetim Komisyonu Raporu'nun Meclis bilgisine sunulması. 


Antakya Gazetesi


Geri Dön