20 / 04 / 2024

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.



  

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.   

Makamda gerçekleşen imza töreninde Başkan Kimyeci; “Antakya’mızın Emek ve Aksaray Mahallesi’nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi’ni inşallah hayata geçireceğiz. Hem deprem riskine karşı güvenli hem de sosyal donatıları içinde barındıran bu Kentsel Dönüşüm Projemizle vatandaşlarımız rahat edecek.  Hak sahibimiz Metin Çöteloğlu’na, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Hak Sahibi Metin Çöteloğlu; “Antakya’mızda gerçekleştirilecek olan Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşlara daha modern, daha güzel bir yaşam vadediyor. Bilhassa gençlerimizi spora, sosyal aktivitelere teşvik edecek spor tesisleri ve sosyal tesisleri içinde barındıran başarılı bir proje. Bu sebeple Başkanımız İsmail Kimyeci’yi tebrik ediyorum. Memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Hak Sahibi Mehmet Özkan İle Resmi Sözleşme İmzalandı

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Mehmet Özkan ile resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde duygu ve düşüncelerini dile getiren Hak Sahibi Mehmet Özkan; Başkanımız İsmail Kimyeci, Antakya’mız için çok güzel ve başarılı bir proje planlamış, tebrik ediyorum. Hatay’a böyle güzel bir proje sunan başkan gelmedi. Başkanımız İsmail Kimyeci’yi tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Bizler bu güzel projenin hayata geçirilmesi konusunda elimizden geleni yapacağız. Herkese hayırlı olsun.”

Başkan Kimyeci; “Hak sahibimiz Mehmet Özkan, Antakya’da başarılı işlere imza atan bir müteahhidimiz. Kentsel dönüşüm projemizle güzel bir yaşam alanı sunacağız. Hem Mehmet Özkan kardeşimize hem de milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

İmza töreninde Başkan Kimyeci’ye Başkan Yardımcısı Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Akyürek eşlik etti.

İmza töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.



Antalya Belediyesi



Geri Dön