26 / 04 / 2024

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşümde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Bök ailesi ile ıslak imzalı resmi sözleşme imzaladı.



Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi’nde örnek bir proje olacak Kentsel Dönüşüm Projesi ile Antakya’lı vatandaşlara her ihtiyacın karşılanabileceği, güvenli, huzurlu ve yemyeşil bir yaşam alanı sunulacağını ifade etti. Hak sahibimiz Bök ailesine, memleketimize, milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”


Bök ailesi ise; Antakya için ihtiyaç duyulan her detayın düşünüldüğü bu güzel proje için Başkan Kimyeci’yi tebrik ederek projeden memnun olduklarını belirttiler. Bök ailesi başta Başkan Kimyeci olmak üzere, Antakya Belediyesi’ni ve emeği geçen herkesi tebrik ettiler.


İmza töreninde Başkan Kimyeci’ye Başkan Yardımcısı Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Bök eşlik etti.


İmza töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Hak Sahipleriyle İmzalar Atılıyor

Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme süreci devam ediyor.


Antakya’ya yepyeni bir görünüm kazandıracak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, yeni imzalar hak sahipleriyle atılmaya devam ediliyor. Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki hak sahipleri Şahsenem Özdemir, Hatice Türkmen, Erol Elmacıoğlu, Cuma Şengil, Dursun Denktaş ve Oflazoğlu ailesi ile imza töreni gerçekleştirildi.


İmza törenine Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Elçin Eryetli, Kentsel Dönüşüm Müdürü Tüge Gündüz, İmar ve Şehircilik Müdürü Cevdet Havayıoğlu eşlik etti. 


Antakya Şaşmaz


Geri Dön