16 / 04 / 2024

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.



Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Hatay İnşaatçılar Derneği, geçtiğimiz hafta içinde kentteki yapı sektörü temsilcileri ve basınla bir araya geldi. Cumartesi günkü buluşmanın amacı, Antakya ilçesi Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunlarının çözümü noktasında masaya yatırılması oldu. 


ATSO 5. Meslek Komitesi ile Hatay inşaatçılar Derneği'nin ortak düzenlemiş olduğu 'Yeni Antakya İmar Planı'ndaki Sıkıntılar' ile 'Günyazı mıntıkasındaki sıkıntıya giren parsel sahiplerinin sorunları'nın tartışıldığı toplantı Cumartesi günü kahvaltı ortamında gerçekleşti. 


İnşaat sektöründeki üyelerin geniş katılımı ve ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Gündüz'ün sunumuyla gerçekleştirilen toplantıda, Günyazı bölgesindeki imar sorunlarının giderilmesi için yetkililerden ve ilgililerden girişimlerde bulunmaları istendi. 


ATSO Yönetimi, toplantı ile ilgili olarak, "Çok verimli geçen bir toplantı olduğuna inanıyoruz. Bu konularla ilgili Oda olarak üstümüze düşen ne görev var ise yaptığımızı ve yapmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz" değerlendirmesi yaptı. 



Antakya Gazetesi


Geri Dön