25 / 04 / 2024

Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!

Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Örnek, ''Atatürk mahallesinde inşaat çalışmasına başlanan semt pazarı 1.500 metre kapalı olacak. İnşaat çalışmalarına devam edilen semt pazarı etrafı demir direklerle çevrildi.'' dedi.



Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Örnek , marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen ilçeyi her yönüyle örnek bir yaşam merkezi haline getirme hedefiyle teknik ve sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürüyor.


Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!


Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, çok amaçlı olarak da kullanılabilecek olan Samandağ Semt Pazarı, ile hem alışveriş için gelen vatandaşların rahat edeceğini, hem de pazarcı esnafının modern bir mekânda satışlarını gerçekleştirebileceğini söyledi.


Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!


Atatürk mahallesinde inşaat çalışmasına başlanan semt pazarı 1.500 metre kapalı olacak. Modern şekilde dizayn edileceği, zabıta kulübesi ile prefabrik lavabo kurulacak. İnşaat çalışmalarına devam edilen semt pazarı etrafı demir direklerle çevrildi, üzerinin kapatılması için 6 metre aralıklarla demir monte edildi. Üzeri ise ısı yalıtımlı kapatılacağı bildirildi.


Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!


Atatürk mahallesinde (Shell Petrol Arkası) yeni kurulacak olan semt pazarının Kent yaşamına katkıları :


– Her hafta Pazartesi günü insanların haftalık gıda, giyim ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamasında kolaylık sağlanması


-Kent Merkezinde İkamet Eden Vatandaşların Ulaşımlarının Rahatlatılması


-Planlı Kentleşme yönünde somut bir adım olan yeni semt pazarının kısa sürede bitirilerek hizmete açılacak.




Antakya Şaşmaz





Haber Özyurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;






Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen ilçeyi her yönüyle örnek bir yaşam merkezi haline getirme hedefiyle teknik ve sosyal belediyecilik faaliyetlerini sürdürüyor.



Mithat Nehir, çok amaçlı olarak da kullanılabilecek olan Samandağ Semt Pazarı, ile hem alışveriş için gelen vatandaşların rahat edeceğini, hem de pazarcı esnafının modern bir mekânda satışlarını gerçekleştirebileceğini söyledi. Atatürk mahallesinde inşaat çalışmasına başlanan semt pazarı 1.500 metre kapalı olacak. Modern şekilde dizayn edileceği, zabıta kulübesi ile prefabrik lavabo kurulacak. İnşaat çalışmalarına devam edilen semt pazarı etrafı demir direklerle çevrildi, üzerinin kapatılması için 6 metre aralıklarla demir monte edildi. Üzeri ise ısı yalıtımlı kapatılacağı bildirildi.




Özyurt Gazetesi


Geri Dön